zaterdag 24 december 2011

postheadericon Kerst

Op het moment van schrijven, vrijdag 23 december heb ik nog steeds echt geen kerstgevoel. Ik kan het mij echt niet voorstellen dat het vanavond gewoon kerstavond is en morgen alweer eerste kerstdag. Ik zing al sinds 6 december met de kindjes iedere dag - oh dennenboom - maar nog komt het kerstgevoel niet echt om de hoek kijken. Zelfs niet na het zien van de geweldige Coca Cola reclame, waar ik voorheen altijd meteen als ik deze weer voor het eerst zag echt een kerstgevoel van kreeg. Ik vind het gewoon erg vreemd dat het totaal niet koud is, zelfs nog niet is geweest en dat wij kerst vieren terwijl het tien plus is buiten. Ik vind sneeuw wel echt wat hebben voor de kerst en aan de ene kant vind ik het altijd wel echt wat hebben als het een witte kerst is. Aan de andere kant vind ik het erg vervelend als ik dan de deur uit moet en wij alleen maar oponthoud hebben door de pakken sneeuw die er zijn gevallen. Ik werkte vorig jaar ook nog in de supermarkt, waar we het in november al over de kerstdagen- en bestellingen hadden. Ik werd toen gek van alle gourmetschotels die opgehaald moesten worden, alle boodschappenlijstjes, waarvan de mensen de helft niet konden vinden in de winkel. Ik denk dat ik al met al, daarom wel wat minder naar kerst heb 'toegeleefd'.

Wij vieren kerst, maar vooral met veel eten, in plaats van met cadeautjes. Vanavond vier ik het bij mijn schoonouders en gaan wij met zijn alles Chinees Fonduen. Het zegt mij echt totaal niets, dus ik ben wel erg benieuwd. Tweede kerstdag vier ik het bij mijn moeder en broertje thuis en gaan we zoals altijd, standaard gourmetten. Eerste kerstdag vier ik het bij mijn vader. Die dag gaan wij allerlei hapjes de hele dag door eten. Ik ga als het goed is het weekend gewoon proberen in te plannen met blogpost en ik zal proberen ook outfitfoto's te maken van één van de kerstdagen.
Wat zijn jullie kerst-plannen? 

Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen, met vooral veel gezelligheid en lekkere hapjes en al jullie cadeautjes van jullie wishlist!

14 comments:

Charile zei

Ik doe vanavond cadeautjes, morgen lekker thuis en maandag op visite :) Jij ook hele fijne kerstdagen <3

Paola zei

Ik vier 4 keer kerst! Mijn ouders en die van mijn vriend zijn namelijk gescheiden! Vier dagen met lekker eten en gezellig heid!

Eve zei

Ik heb het gevoel ook helemaal niet dit jaar.. eigenlijk wel jammer.. Maar goed, geniet er van Kelly, je verdient het!

Sandra3619 zei

Wat een leuk artikel!!

Ik herken het wel een beetje, ik heb voor het eerst in jaren weer zin in Kerst maar kan nog amper geloven dat het morgen écht zo ver is.

Ik vier het met vrienden en op beide dagen bezoeken we samen een aantal mensen waarvan we weten dat ze alleen zijn met de Kerst (1 van de 2 dagen).

Miranda zei

jij ook hele fijne kerstdagen!

Leontine zei

Hele fijne kerstdagen, geniet ervan meis!

Pippi zei

Hele fijne kerstdagen!

Danice zei

Fijne feestdagen (al leeft het bij mij ook niet helemaal)! Ben wel benieuwd wat chinees fonduen inhoudt

Naomi zei

Hele fijne kerstdagen, en geef mijn moeder en je vader een knuffel van me :)

DashicaShirley zei

Fijne kerstdagen meid, geniet ervan!

beautyforgirls zei

Fijne kerstdagen meid.
Liefs, xxx

Marijke zei

Fijne kerstdagen Kelly!

Beautista zei

Ik had ook nog niet zo'n kerstgevoel, tot gisteravond dan
We gingen met zn alle eten en de cadeautjes werden uitgedeeld (we eten normaal nooit met zn alle dus dat is al speciaal bij ons :P)
Fijne feestdagen toegewenst!

Roxanne zei

Fijne feestdagen :)

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights