donderdag 8 december 2011

postheadericon Mijn gebruikte make-up producten voor een doordeweekse look!

Zoals jullie vast allemaal weten werk ik in de kinderopvang doordeweeks en 9 van de 10 keer heb ik geen zin om mij uitgebreid om te maken, omdat ik daar dan te lang mee bezig ben en dat betekend dat ik nog eerder mijn bed uit moet. Daar heb ik dan niet zo'n zin in, want ik heb mijn slaap erg hard nodig. Als ik een uitgebreide look wil maken, dan red ik het niet in mijn uurtje, wat ik van tevoren op sta om weg te gaan. Ik denk dat ik vast niet de enige ben, die liever doordeweeks een simpele look maakt.

Prachtige producten van Inglot en Catrice.
Mijn geliefde MAC soft ochre en mijn Catrice- Photofinish foundation.

De producten die ik gebruik zijn:
Catrice Photofinish Foundation
Catrice Wenkbrauwpotlood in 020
MAC paint pot in soft ochre
Oogschaduwpalette van Inglot en een highlighter van een LE van Catrice
Kwasten
Oogpotlood
Mascara

Op mijn lippen draag ik een dan vaak een lippenbalsem van Rosebud.

De producten wissel ik ook wel eens af, bijvoorbeeld het Inglot palette voor een andere palette bijvoorbeeld mijn Too Faced Naturel eye, of één van mijn Sleek palettes. Een primer gebruik ik wel, maar die breng ik altijd meteen naar mijn dagcrème aan. Een blush heb ik niet echt een standaard blush, want ik pak iedere ochtend dus een andere blush. De ene keer breng ik het ook wel aan en de andere keer weer niet.  

Ik zie er sowieso altijd wel naturel uit als ik naar mijn werk gaat, maar in het weekend draag ik gewoon wat meer make-up en ook totaal andere kleding, dan een standaard spijkerbroek en truitje/vestje, wat ik naar mijn werk draag.

Hebben jullie ook voor de doordeweekse dagen een totaal andere look dan in het weekend?

13 comments:

Pippi zei

Bij mij is het alle dagen redelijk neutraal- alleen voor hele speciale gelegenheden wil ik nog weleens wat fellere oogschaduw gebruiken.

Unknown zei

Ik heb niet echt een andere look, maar ik ben in het weekend wel vaak wat uitgebreider bezig met mijn make-up!

Jorna zei

Prachtige producten. I'm in love with ur Inglot-palette!
Ik heb niet echt een andere look in het weekend. Overdag in het weekend heb ik vaak geen make-up op (soms ook wel), maar ik gebruik altijd graag neutrale tinten (bruin e.d.), ook doordeweeks. Al kan ik ook lekkere knalkleuren gebruiken. Smokey Eyes vind ik ook leuk voor het stappen (met glitters!).

beautyforgirls zei

Die kleuren oogschaduw zijn leuk.
Liefs, xxxx

Sandra6719 zei

Mooie producten!

Ik maak mij eigenlijk altijd hetzelfde op en gebruik meestal dezelfde producten, ik wissel wel van oogschaduw maar voor de rest is het redelijk naturel (met af en toe een smokey eye). Ik ben groot fan van het TF Natural en Naked eyepalette en ik heb een mooi palette van Clinique, ook met naturelle kleurtjes (lees beige en bruin). Blush en lipstick pas ik op elkaar aan.

Germa zei

Prachtige producten. Je inglot palette is echt super mooi. MAC paintpots gebruikt ik ook dagelijks.

Anoniem zei

Leuk om te zien!

Miranda zei

meestal draag ik door de weeks ook echt wel meer neutrale kleuren!:D

LottedeJ zei

Leuk om te zien! Je paletje van Inglot is echt prachtig.

Tessa zei

Nee maak daar eigenlijk niet zo veel verschil in...

Maaike zei

Mooie producten !

Monique zei

mooie producten! leuk om te zien ook :)

Cynthiiaa zei

Die Inglot palette is zo mooi! Prachtige tinten, god love Inglot.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights