dinsdag 20 december 2011

postheadericon Kerst-ooglook met de Stay All Day Eyeschadows van Essence

In een vorige blogpost liet ik jullie de swatches zien van de drie stay all day eyeschadows van de limited edition Circus Circus, die momenteel in de winkels (horen) liggen. Ik beloofde daarbij ook dat ik de prachtige gepigmenteerde stay all day oogschaduws van Essence ging uittesten en er een look mee zou maken. Ik wilde weten of de toch wel creamy oogschaduws, gaan crease aan het einde van de dag, of dat ze echt 'stay all day' zijn wat Essence beweerd. Ik maakte een kerst/party look, met de drie kleuren oogschaduws. Kijken jullie mee voor meer foto's van de kerst-ooglook en naar mijn bevinden van de houdbaarheid van deze oogschaduws.

De oogschaduws voelen erg zacht aan en ik vind de oogschaduws echt van goede kwaliteit. Ik zelf ben niet echt gewend aan creamy eyeshadows, ooit heb ik zelfs gezworen, dat dat soort oogschaduws toch echt niets voor mij zijn. Ik besloot, na het zien van de prachtige swatches van deze drie oogschaduws, toch een gokje te wagen en eens nog een keer te proberen, of creamy eyeshadows echt niets voor mij zijn. Ik heb als basis onder de look mijn geliefde Mac Paint Pot in Soft Ochre aangebracht. Als je te werk gaat met creamy oogschaduws, dan is een goede basis erg belangrijk. Een Creamy oogschaduw hoopt namelijk nog sneller op in je crease.
 
Ik heb de oogschaduw voorzichtig deppend met een klein kwastje aangebracht op mijn ogen. Ik ben begonnen in mijn binnenste ooghoek en aan de onderkant van mijn wimperrand de gouden It's magic aan te brengen. Vervolgens heb ik de bruine/gouden Raise the curtain for.. aangebracht op mijn bewegend ooglid en ook aan de onderkant van mijn wimperrand. Vervolgens heb ik de look afgemaakt met de grijs-zwarte glitter oogschaduw - My sparkling acrobat en deze kleur heb ik in mijn crease aangebracht.Vervolgens heb ik het afgemaakt met eyeliner en mascara.
Natuurlijk een ook een full face foto! Ik draag op mijn lippen een nude lipgloss van Essence, omdat mijn ogen al erg feestelijk zijn!

Wat vind ik van de Stay all day eyeschadows van Essence?
Ik ben hartstikke tevreden, want ik heb de look de hele dag gedragen en mede door mijn goede basis eronder, is mijn look te hele dag perfect blijven zitten. Essence maakt zijn verwachtingen waar! Ik heb er geen allergische reacties opgehad, dus ik ben echt heel erg blij met deze aanwinsten op mijn stash! Ik vind het wel even wennen met het aanbrengen van deze creamy oogschaduws, je kan ze natuurlijk niet erg makkelijk blenden, omdat je dan vaak alles wegveegt. Als je het vaker opdoet, krijg je er ook wel een handigheid in. Ik zal in ieder geval nooit meer roepen dat creamy oogschaduws niets voor mijn zijn!

Wat vinden jullie van mijn look? Hoe staan jullie tegenover creamy oogschaduws?

20 comments:

Yara zei

Mooie look! Ik houd niet zo van creamy oogschaduws, helaas. Werkt gewoon niet bij mij.

Pippi zei

Ik vind het ook erg lastig dat je deze lekker zachte, smeerbare oogschaduw niet zo eenvoudig kunt blenden. Maar de houdbaarheid maakt veel goed.
Nu deze collectie nog in de winkel vinden!

Mirjam zei

Ze zien er mooi uit!

beautyforgirls zei

Glitter en glamour.
Heel erg leuk.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Wow leuk! Staat je echt goed :) ik gebruikte vroeger vaak creamy oogschaduw maar nu eigenlijk nooit meer.

Claudia zei

Mooie look en review

APrettyPrincess (Laura) zei

Mooie look ^^

Nathalie zei

Erg mooi gedaan! :) x

Juudith zei

Erg leuke look!! leuk gedaan!!

Marijke zei

Prachtige kleurtjes :)

Unknown zei

Mooi gedaan!

Danice zei

Ik vind het een mooie look! Ik heb geloof ik nog geen ervaring met creamy oogschaduw

janineexx zei

Staat je erg goed, wauw!
Mooi gedaan ook. Liefs x

LottedeJ zei

Mooie kleuren heb je gebruikt!

Anoniem zei

Mooie look!

Sandra6719 zei

I love it!!!

Wat heb je dit mooi aangebracht en wat een super techniek, ga ik zeker eens proberen.

Enne, je hebt een prachtige lach!

Unknown zei

Wat een mooie look zeg! Ik ben helemaal fan van creame eyeshadows :)

Maaike zei

Mooie look :) Staat je goed!

Maud zei

Ze zien er goed uit! Ik had eigenlijk niet verwacht dat ze zo goed zouden blijven zitten (:

Evelien zei

Echt mooi (:


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights