dinsdag 27 december 2011

postheadericon Familiefoto's eerste kerstdag

Gister hebben jullie mijn outfitfoto's kunnen zien van de eerste kerstdag, maar ik vond het ook wel leuk om wat familiefoto's en wat van de sfeer te laten proeven. Er waren de eerste kerstdag allemaal leuke 'oldtimers' op tv, zoals Pocahontas en Belle en het Beest. Films waar ik vroeger helemaal gek op was, waren weer erg leuk om te zien. Voor de rest hebben we niet als de rest van Nederland gegourmet, maar lekkere hapjes gegeten. Ik zal  voor de rest niet teveel vertellen, maar gewoon laten genieten van de familiefoto's.
 Mijn vader.

Mijn vader en zijn vrouw - Hele leuke spontane foto, maar ik mocht hem helaas niet overnieuw maken, zoals jullie zien zit het snoertje van mijn camera ervoor.
Mijn stiefzusje hoort ook bij dit gezin, maar die is deze paar weken op bezoek bij haar vriend in Amerika, vandaar dat zij dit jaar er niet bij was met de kerstdagen.

13 comments:

Paola zei

Leuke foto's!

Sandra3619 zei

Leuke foto's, ziet er gezellig uit :)

Danice zei

Ziet er gezellig uit! Ik denk niet dat mijn familie het me in dank zou nemen om hen online te zetten, maar zo is iedere familie anders. Ik zou het zelf ook niet online willen plaatsen.

Josephine zei

Wat een gezellig foto's ^^

Kelly zei

Mooie kerst foto's van je familie!

Miranda zei

oh wat een prachtige foto's!^^

Sylvia zei

Ziet er gezellig uit! Hoop dat je fijne kerstdagen gehad hebt!

DashicaShirley zei

Leuke foto's!
En mooie kerstboom!

Pippi zei

Leuk om te zien hoe jij kerst hebt gevierd!

Charile zei

Wat leuk om te zien!

Priscilla zei

Eigenlijk totaal wat anders maar wat hebben jullie een mooie kerstboom! Wauw!

Maaike zei

Leuke foto's, erg leuk om te zien!
Het was vast een fijne kerst :)

Juudith zei

leuke foto's! Wat een ontzettend gave kerstboom zeg!! Mooi die keurtjes =D

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights