dinsdag 27 december 2011

postheadericon De lente collecties staan alweer voor de deur.

De winter is nog niet eens begonnen en tussen de herfst en winter sale door, spotte ik de lente collectie van de HM. Ik ben een type dat erg veel houdt van de lente collecties. De gekleurde vrolijke items, de dunnere stoffen, alle prachtige bikini's - die ik het liefst allemaal zou willen bestellen - maar helaas kan ik ze hier in Nederland bijna nooit aan. Ik had al gezien dat de collectie vanaf vandaag online zou komen en ik zou er voor vroeg opstaan, om te kijken of het wat zou zijn. Ik had al wat persfoto's gezien, maar daar was ik al niet heel erg blij van geworden.  Is Nederland al klaar voor de lente- collecties?
De collectie vind ik niet echt geheel vernieuwend, ik zie zelfs items er tussen zitten, die ik zelfs in de zomer bij een H&M heb gescoord, maar nu staan ze opeens online in de shop, bij de voorjaarscollectie. De gekleurde items en de bloemenprints kan ik mij wel echt heel erg in vinden en dat zou ik ook zeker dragen. De wijde broeken is niet mijn ding, dus daar pas ik dan ook voor.

Wat vind jij van de lente- collectie? Ben jij er al klaar voor, of vind je het nog te vroeg om aan een lente collectie te denken.

13 comments:

Charile zei

Heel leuk :)

beautyforgirls zei

Die blazer is zo leuk.
Liefs, xxx

Joany De Vries zei

Ik begin meestal pas wat later te kijken naar de mooie lente/zomer collecties. Kan nu echt nog niet mijn snuggly vesten en warme pantoffels missen.

Marieke zei

Hmmm, doet me weinig... Heb vandaag nog warme dingen in de sale gekocht :P

Chantal zei

Hmm, wel leuk maar inderdaad niet heel vernieuwend. Al moet ik zeggen dat ik nu ook nog niet echt met lentekleding bezig ben haha..

Paola zei

Vind het niet zo heel bijzonder eigenlijk!

Mariette zei

Niet echt speciaal...

Liefs, Mariette

Josephine zei

Hmm, nee ik krijg er geen 'wow' gevoel bij. Geef mij maar de knitwear! :D

femketje zei

ik vind die roze broek wel erg gaaf!

Sandra3619 zei

Ziet er wel leuk uit, lekker kleurrijk.

Ik baal altijd dat het zo vroeg in de winkels ligt, je kan het pas aan vanaf april/mei en dan ligt de herfstcollectie bij wijze van spreken al in de winkels.

Pippi zei

Ziet er mooi uit!
Maar ja, ik draag al jaren alleen zwarte kleding, dus ook deze collectie lat ik aan me voorbij gaan:)

Miranda zei

Een blazer vind ik wel heel erg leuk.

Juudith zei

Zitten leuke dingen tussen, maar eigenlijk wil ik eerst nog wel even goed winter.. haha

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights