woensdag 30 november 2011

postheadericon Christmas Wishlist

Kerst vier ik al sinds dat ik klein ben, vroeger deden wij met kleine cadeautjes, maar nu hebben we wel wat te wensen, maar dat is allemaal erg duur. We hebben daarom de cadeautjes afgeschaft en gaan gewoon drie dagen lekker eten. Ja drie dagen ja, ik vier het namelijk bij mijn vader - schoonouders en bij mijn moeder. Kerst vind ik echt super gezellig, van mij mag het deze 2-3 dagen ook wel sneeuwen, daarna moet het meteen weer lekker weer zijn. Sneeuw vind ik wel echt iets hebben met kerst, maar ook is het weer nadelig als je op visite moet met de kerst. Lekker eten en mooie, nette kleding horen ook echt bij kerst.

Ik heb wel een wishlist wat ik wil hebben, want misschien dat mijn vriend en ik een cadeautje voor elkaar gaan kopen. Alleen mijn wishlist bevat dure items, wat wij voorheen nooit als bedrag onder de kerstboom deden. We kochten meestal een kleinigheidje voor elkaar. Vaak kocht ik iets voor kerst voor mijzelf en dan liet ik het ook door de verkoper inpakken - de verkoper vond het vast heel irritant, dat ik dat wilde - maar zo had ik het idee dat het een echt cadeautje was.

 Wat staat er op mijn wishlist?
- Eén van deze Mi Moneda munten. Ik heb een Mi Moneda ketting met daaraan één munt en ik zou daar graag nog een tweede aan willen hebben.
- Sigma Travel collection - New York
- Urban Decay - Holiday Nail Kit

Wat staat er op jullie (Sinterklaas - kerst) Wishlist?

15 comments:

Pippi zei

Niks! Ik heb namelijk al zo veel:)

Paola zei

Dat urban decay palette vind ik erg mooi! Ik heb voor sinterklaar een dottingtool, grijze ovenwand en pannenlap en beautyproducten gevraagd!

Germa zei

Wij doen dit jaar geen cadeautjes (niet met sint en ook niet met kerst).

Roxanne zei

Wij doen met Sinterklaas niet echt iets. Wel krijgen we altijd een jummie chocolade letter :D

Jorna zei

Leuke wishlist! :) Wij doen dit jaar vast iets met kerst (sinterklaas vieren we niet), maar er is nog niet veel duidelijk, omdat mijn familie in t buitenland woont, maar wel overkomt voor de feestdagen.

Miranda zei

ohhh wat een leuke wishlist, zelf doen wij niet aan sinterklaas/kerst. Wij gaan gewoon uit eten, maar doen geen cadeautjes meer

LottedeJ zei

Dat kitje van Urban Decay is erg leuk! Die zou ik ook wel willen.

Carola zei

Ik vind zo'n mi moneda ketting wel echt heel leuk, die zou ik wel willen hebben.

Charile zei

Mooie wishlist :)
x

Nicole zei

leuke wish list :)

laat ook wel eens iets inpakken in de winkel ookal is het gewoon voor mezelf. :P

beautyforgirls zei

De nagellak kit is echt prachtig.
Liefs, xxx

Monique zei

Leuke lijst! Ik heb veel hebbe singetjes evraagt voor de feestdagen. Qua makeup maar ook dingen die me kamer gezllg maken

Maaike zei

Leuke wish list!
Die munten zijn echt leuk! :)

Joyce zei

Je hebt een mooie, bescheiden wishlist! Wij vieren kerst wel erg groot, zowel bij mij thuis, als bij Sebas, met veel eten en grote cadeaus. Op mijn wishlist staan een knock of Birkin Bag van Italiaans Leer, het Urban Decay Book of Shadows met de vlindertjes en Diesel's Loverdose. Drie mooie keyitems, waar ik al lang naar staar en ik dus ook echt gelukkig van wordt.

Juudith zei

Die munten zijn leuk!!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights