donderdag 3 november 2011

postheadericon Smoothing Primer by Sephora (review)

Tijdens de 3 voor 10 euro actie kocht ik opnieuw deze smooting primer van Sephora. Ik heb deze primer al een keer eerder aangeschaft. Dit was de eerste primer die ik had aangeschaft een keer tijdens andere 3 voor 10 euro weken. Ik was erg tevreden over deze primer, want ik had ook nog nooit een ander geprobeerd. Ik had deze primer alleen nog nooit gereviewd en dat wilde ik nog wel graag met jullie delen.

De primer van Sephora ziet er erg luxe uit door het glazenpompflesje. Dat de primer in een pompflesje zit vind ik echt ideaal.  

De kleine druppel hierboven is voldoende om je neus, wangen en je voorhoofd de voorzien van de primer. Dat zijn namelijk de plekken waar je foundation sneller er van af 'glijdt.

Het is erg makkelijk om de juiste hoeveelheid primer te pakken en ik vind het erg hygiënisten. De geur van de primer vind ik erg neutraal, er zit naar mijn weten bijna geen geur aan. De primer is ontzettend zacht voor je gezicht en het is een goede basis voor je foundation. Met deze basis van Sephora eronder blijft mijn foundation de gehele dag op zijn plek.

De primer van Sephora vind ik erg ideaal maar als deze primer op is, ga ik toch weer voor het budgetzusje van deze primer, namelijk die van Catrice. Ik vind ze beide even fijn, maar die van Catrice is voordeliger en dat hebben we natuurlijk liever. 

1 comments:

Maud zei

Deze heb ik ook, erg fijne primer :) Ik heb al bijna m'n tweede flesje op!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights