dinsdag 22 november 2011

postheadericon Sleek - The Berry Christmas Collection

Onderstaande foto kwam ik tegen op deze bron.

De een na het andere merk presenteer hun kerstcollectie. Er is dit jaar enorm uitgepakt, om de meest feestelijke verpakkingen te maken met de meest luxe producten. Ook Sleek kon natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een leuk pakketje samengesteld! Heb je nog niets te wensen voor de kerst, dan is dit product misschien wel een leuke voor op je wishlist!

 Ik was al erg benieuwd wanneer er weer een nieuwe Sleek Limited Edition zou uitkomen, want de Nude collection is toch alweer een hele tijd geleden. Laatst was ik aan het surven en kwam ik op verschillende sites deze leuke kerstcollectie tegen van Sleek.

Dit prachtige pakketje bevat:
  • Cranberry lipstick
  • Fenberry Blush
  • Mossberry kohlpencil
Ik vind het erg jammer dat dit leuke pakketje geen nieuwe palette bevat. De palettes zijn namelijk wel echt een grote favoriet bij mij van Sleek en ik vond het alweer tijd worden voor een leuk nieuwe palette. Een palette met mooie donkere kleuren en groen, rood en glitterkleuren, had bij deze collectie zeker niet misstaan. Ik vind dat toch echt wel een gemist. De lipstick en de blush lijken mij wel echt prachtig, maar ik ben nog even aan het twijfelen of ik dit zal gaan bestellen. Ik ben bang dat de blush en de lipstick wel erg heftig zijn, maar aan de andere kant ben ik toch weer ontzettend nieuwsgierig naar de blush.

Ik vind het wel jammer dat de producten niet los te verkrijgen zijn, zodat je bijvoorbeeld alleen de blush kan kopen.

De prijs van dit leuke pakketje is 11.50€ en de Berry Christmas Collectie is te koop bij Aliceandjo. De prijs vind ik heel erg meevallen, dus daar hoef je het zeker niet voor te laten.

16 comments:

Laura. zei

Echt een mooi collectietje x

Littlefashiolista zei

echt super mooi! ben erg benieuwd naar de lipstick x

Anoniem zei

Ziet er goed uit :D
x

Sandra6719 zei

Jeeej wat mooi!

Monique zei

Wow ziet er super mooi uit! Jammer inderdaad dat er geen palette bij zit.. zou er eigenlijk wel bij horen zeker voor kerst.

Germa zei

Ik vind de kerstcollectie van Sleek een beetje tegenvallen. Ik mis inderdaad een palette en ik vind de blushkleur te donker, al denk ik dat deze kleuren prachtig zullen staan op donker getinte huidskleuren.

Nicole zei

vind het wel mooi, maar jammer dat je het hele pakketje dan moet kopen.. die blush is gewoon echt te donker voor me..

Unknown zei

Wat een leuk setje en helemaal niet duur!

Miranda zei

oh wauw wat een mooi setje!

LottedeJ zei

De blush vind ik echt heel mooi, zo aan het plaatje te zien. Die wil ik wel! Jammer dat er geen palette bij zit inderdaad.

beautyforgirls zei

Ik zag deze kit bij alicejo. Was meteen verliefd!
Liefs, xxx

Pippi zei

Perfect voor onder de kerstboom:)

Jorna zei

Ik ben heel benieuwd! Lijkt me een leuke lijn!!

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei

Mooi setje, maar toch niet voor mij. De lipstick is wat te donker..

Maaike zei

Ziet er leuk uit, maar inderdaad jammer dat je het niet los kan kopen. Ik zou liever een kohl potloodje hebben dan de blush. Maar het is natuurlijk wel leuker te krijgen als setje!

Juudith zei

Jammer dat er geen palette bij zit.. en de blush zo donker is.. Wel leuk dat het een setje is!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights