dinsdag 22 november 2011

postheadericon All About Town Party Nail-art

Gister liet ik jullie de prachtige lak All About Town zien en daarover heen heb ik wat feestelijke glitters aangebracht. Ik wilde namelijk een nail-art maken, die iedereen zou kunnen maken. Ik heb spullen zoals Konad tot mijn beschikking, maar ik weet dat niet iedereen dit thuis heeft. Daarnaast heeft ook niet iedereen het geduld ervoor om stempels aan te brengen op de nagels. Daarom heb ik een simpele nail-art gemaakt, die echt door iedereen na te maken is.


Je kan je nagels lakken in ieder kleurtje wat je wilt. Ik heb het gelakt met All About Town, maar je kan een kleurtje kiezen uit je eigen stash, die ongeveer op deze kleur lijkt, maar je kan ook totaal een andere kleur pakken. Ik heb uit de losse hand, met het kwastje van de lak die heb gebruikt voor de glitters. De lak die ik heb gebruikt, die je op de foto's ziet, is Fairy Dust van China Glaze. Je hoeft natuurlijk niet persé deze lak ook in huis te hebben, het kan ook met alle andere glitterlakken die je thuis hebt liggen.
Ik heb eerst een soort french tip gemaakt, maar 'die liet ik een stuk verder doorlopen dan het witte van mijn nagel. Je kan het ook alleen als een french tip doen, maar dan moeten je nagels wel erg lang zijn, om het effect goed te kunnen zien. Bij sommige nagels heb ik het niet alleen bij een french tip gelaten, maar er nog een soort 'druppel' aan vast gemaakt en deze nog een stuk doorgetrokken naar beneden. Ik vind het zelf een erg leuk effect dat alle nagels anders zijn.
Het effect is dan een leuke glittery nail-art, die het dus erg goed doet op feestjes! Ook is het erg leuk om dit tijdens de December-feestdagen te dragen. Ook als je geen echte liefhebber van glitterlakken bent zoals ik, dan is dit een leuk alternatief, om toch nog wat glitters op je nagels te hebben, maar niet zoveel dat je er iedere keer aan stoort als je je eigen nagels ziet.

Wat voor nail-arts zouden jullie willen zien voor de December-feestdagen? Het lijkt mij namelijk super leuk als jullie wat met ideeën komen en ik het ga proberen uit te voeren! Kom maar op met al die 'party(nail)arts'

16 comments:

Yara zei

Oeh pretty! Voor de feestdagen denk ik iets met rood, ik draag graag rood met de feestdagen! :D

Pippi zei

Heel feestelijk!

Emm zei

I've never been able to do that:( It looks pretty.
Konad Nail Stamping Kit Giveaway

Paola zei

Heel mooi! Die glitterlak van china glaze lijkt best veel op mystic mermaid van essence

Charile zei

mooi gemaakt!

Veronique zei

Ziet er leuk uit! Ik denk alleen dat ik het op de hele nagel gedaan zou hebben..

xoxo, www.vfashionn.blogspot.com

Nathalie zei

Erg leuk gedaan, idd heel feestelijk! :)

Shirley zei

Heel erg leuk :-)
Vind het effect heel mooi op die kleur.

Laura. zei

Mooi gedaan x

Mariel zei

Erg leuk!

Miranda zei

wat een leuke combinatie:D

Maaike zei

Oe! leuk gedaan :)

beautyforgirls zei

Wat leuk en simpel. Het oogt juist heel erg schattig. I love pink.
Liefs, xx

LittlePrincezz_ zei

Mooie simpele look ^^

naomi. zei

Wat mooi zo samen! Staat heel feestelijk.

Nicole zei

Heel eeg cute. Mooie combinatie! Krijg helemaal zin in de feestdagen, hihi.

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights