dinsdag 29 november 2011

postheadericon Geshopt: Nieuw Inglot Palette

Eindelijk heb ik weer eens een bezoekje kunnen brengen aan Inglot. Na twee keer in de Inglot winkel geweest te zijn in Amsterdam, vond ik het nu wel eens tijd om naar de store in store te gaan in de VD in Alkmaar. De winkel in A'dam vind ik een beetje uit mijn 'shop-route' liggen, je gaat er niet even snel langs. Alkmaar ligt ook erg dichtbij Zaandam en het is even wat makkelijker te bereiken. De store in store in Alkmaar is echt en stuk kleiner dan die in Amsterdam, maar echt een ultieme uitkomst om meer mensen bekend te maken met Inglot. Je kan namelijk niet om Inglot heen, de gekleurde wanden in overvloed, vol met alle kleuren die je maar kan bedenken.

Dit is alweer mijn derde Inglot palette. In mijn andere twee palettes zitten veel beige - bruine - goud - oranje en roze tinten. Ik wilde juist een palette met wat fellere kleuren, want ook voor felle, met een goed pigment, kan je ook goed terecht bij Inglot. Ik vind vooral bij de felle kleuren, dat het pigment nog wel eens wat te wensen overlaat. Ik heb thuis een palette met drie en één met vier. Ik vind het palette met drie kleuren net even wat handiger meenemen, waardoor mijn voorkeur ligt bij een palette met drie kleuren. Ik merk namelijk dat, als ik bij mijn vriend slaap, eerder geneigd ben om het palette met drie mee te nemen, want deze past perfect in mijn make-up tasje.
De oogschaduws van Inglot hebben een zachte structuur, met weinig tot geen fallout. De oogschaduw vind ik zelf erg prettig om mee te werken. De kleuren zijn goed op te bouwen, laten zich makkelijk blenden, maar verliezen niet hun pigmentatie, kortom ideale oogschaduws en ik ben een groot fan van Inglot.


 Shine 23. Een prachtige grijze kleur met shimmer.
504. Een turquoise kleur met minuscule glitters erin.
491. Een prachtige paarse kleur met zilveren glitters.

Ik vind alle drie de kleuren echt prachtig. Ik was nog opzoek naar een mooie, grijze kleur, die ik ook kan gebruiken voor mijn dagelijkse looks, maar daarentegen de grijze kleur kan ik ook perfect gebruiken om in de felle looks wat meer schaduw te creeren in mijn crease. Turquoise en paars stonden nog hoog op mijn verlanglijstje. Beide kleuren vind ik echt prachtig.

Voor een palette met drie kleuren betaal je 20€, wat ik echt niet duur vind voor drie perfect gepigmenteerde oogschaduws.
Zijn jullie net als ik zo gek op Inglot? Wat vinden jullie van mijn kleur-keuze?

19 comments:

Tessa zei

mooie kleurtjes hoor!

Pippi zei

Prachtig! Ik wil zelf ook wel zo'n palette.

femketje zei

mooie tinten :D

Anoniem zei

super mooi!

Unknown zei

Ik vind je kleuren super! Ik ben een keer bij de Inglot geweest en ze hebben echt hele mooie dingen!

Shannara zei

mooie kleuren :p

Germa zei

Ziet er mooi uit! Ik wil zelf ook nog steeds een inglot palette, maar het is hier niet in de buurt.

Jorna zei

Mooie kleuren heb je gekozen! Ik moet ook NODIG eens Inglot gaan shoppen! Pretty!

Nynke zei

Mooie kleuren!
Ik wil ook graag een Inglot palette hebben.

Charlotte zei

Wauw leuk zeg!!
MMooie kleuren heb je gekozen!
x

TheArtIsMakeup zei

prachtige kleurtjes heb je gekozen!!

Anoniem zei

Ik heb nog niks van Inglot, maar als ik al die mooie gepigmenteerde kleurtjes zie, begin ik me toch af te vragen waarom niet :-D

Eve zei

Da's nog geen 7 euro per kleur, mooie prijs hoor! Jammergenoeg zitten ze echt totaal niet bij me in de buurt..

Miranda zei

wauw dit ziet er echt mooi uit.

beautyforgirls zei

Echt prachtig, zelf heb ik nog niks van Inglot.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Mooie kleuren heb je uitgezocht!Ik ben benieuwd naar een look :)

Anoniem zei

Ik vind de paarse kleur erg mooi!

Groetjes Amanda

Juudith zei

wauwhhh mooie kleurtjes zegg!!

Laura zei

Ja, Inglot is fijn! Ik ben zeer tevreden met het oogschaduwtrio, de lipstick en de nagellak die ik er van heb. Mooie kleuren heb je voor dit paletje uitgekozen! Ik hou wel van die koele kleuren.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights