dinsdag 8 november 2011

postheadericon Galaxy Nails

Eén van mijn favoriete bezigheden als ik een dag vrij heb, of lekker op een regenachtige zaterdag,  het internet afspeuren naar de nieuwe liedjes, of juist naar nieuwe tutorials. Ik heb al heel vaak op het internet Galaxy- of Spacenailart heb ik al vaak voorbij zien komen op het internet. Ik wilde het altijd nog een keer proberen om het ook te maken en dit is dan mijn versie van de Galaxy nails. Ik wilde juist geen tutorial nadoen, maar gewoon mijn eigen draai aan de Galaxy nails geven.


Als basis heb ik gebruikt Catrice - Jade is not my name (een aparte review over dit lakje volgt nog). Vervolgens heb ik gestempeld met Catrice - In the Bronx, Color Club - Wild at Heart, Catrice -Blues brother Vol 2 en als topcoat heb ik gebruikt China Glaze - White Cap.  Mochten jullie nog aparte review over een bepaald lakje willen zien, of een stap voor stap artikel. Laat het mij dan weten!
Wat vinden jullie van het resultaat?

10 comments:

Pippi zei

Mooi!
Als ik zoveel laagjes lak kan ik het er na een uur meetal weer afpellen- chipt als een gek. Hoe ging het bij jou?

Unknown zei

@ Pippi:

Als ik echt heel veel laagjes lak, dan gaat het wel echt meteen chippen, maar doordat ik dit gesponsd heb en daarna meteen een topcoat er over heen heb gedaan blijft het goed zitten!

priscella zei

ziet er leuk uit hoor!!

Anoniem zei

mooi!

LottedeJ zei

Ziet er mooi uit! Je hebt er een eigen twist aan gegeven, leuk.

Karen zei

♥ like!
xx

Nicole zei

de basis kleur is niet helemaal mijn smaak, maar verder vind ik het echt heel mooi gedaan!

Unknown zei

Wat mooi gedaan zeg. Echt heel gave kleuren komen er naar voren :)

Joan zei

Ziet er mooi uit, leuk dat je er een eigen draai aan hebt gegeven. :D

Robin/beautyfever zei

Mooi! Ik vind de basiskleur wel erg mooi, hij knalt zo wel (:


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights