maandag 7 november 2011

postheadericon Diadermine Oogreiningingslotion voor alle huidstypes

Reinigingslotions zijn één van de belangrijkste producten die we moeten gebruiken, om ons gezicht, of specifiek onze ogen te reinigen van onze make up en het dagelijks vuil wat op onze huid terecht komt. 

Deze reinigingslotion van Diadermine is speciaal bedoeld voor de huid rondom je ogen en dit wordt dus specifiek een oogreinigingslotion genoemd. Een oogreinigingslotion bevat een zachtere formule, omdat de huid rondom je ogen extra gevoelig is. De huid rondom je ogen is dunner, waardoor er mee kans is op rimpels en kraaienpoten. Het is daarom niet alleen belangrijk om een oogreinigingsproduct te gebruiken bij gevoelige ogen, maar het is voor iedereen belangrijk om de huid rondom je ogen zo goed mogelijk te beschermen. Ik zelf heb erg gevoelige ogen en ik kan niet alle reinigingslotions hebben. Mijn huid en met name het gebied rondom mijn ogen wordt er erg geïrriteerd door.

Ik had een keer een tip gelezen in een beautymagazine, dat deze oogreinigingslotion ideaal is voor gevoelige ogen/ huid rondom je ogen. Ik vind dit product ideaal en het haalt mijn make up er binnen no-time van af. De lotion heeft alleen moeite met waterproofmake-up, maar ik zelf vind dat niet zo'n nadeel, want ik gebruik het bijna nooit. Ik gebruik alleen waterproofmake-up, als het heel erg regent.  Het is een heerlijke zachte lotion, die zelfs lekker zacht is voor mijn ogen. Ik ben fan en ik heb dit product al vaker opnieuw gekocht.

Ik kocht dit product bij de action, de prijs in de drogist ligt ongeveer rond de 7.99€ Vaak hebben ze bij de Action ook hele fijne merken, maar voor een lager prijsje.

8 comments:

Yara zei

Ziet er goed uit! Ik zag 'm laatst ook bij de action, maar heb hem niet meegenomen. Stom!

Kim zei

Dit klinkt goed, heb er momenteel een van nivea en deze vind ik een beetje prikken.

Paola zei

Hij lijkt me erg fijn!

Germa zei

Oh klinkt fijn! Ik ga ook even bij de action kijken.

beautyforgirls zei

Dat ziet er wel heel erg goed uit. I love your new layout.
Liefs, xxx

Charile zei

Klinkt fijn!
x

PinkFairy zei

Ik heb ook hele gevoelige ogen en dit is idd een van de weinige reinigers waar me ogen wel goed tegen kunnen.

Pippi zei

Snel naar de Action!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights