donderdag 24 november 2011

postheadericon Ciaté - Access All Areas

Ciaté het merk met de mooiste nagellakflesje met het uberschattige strikje aan de voorkant. Het flesje wat je niet verstopt in een lade, maar laat zien aan iedereen. Het flesje wat op je make up kastje staat, omdat je hem zo mooi vind. Het flesje met het strikje, wat door verschillende merken als is nagemaakt. Ciaté is voor mij een luxe merk, waar ik dan ook nog maar twee flesjes van in mijn bezit heb. Mijn wishlist is alleen wel enorm, want oh wat vind ik Ciaté lakjes fijn en wat zou ik alles graag willen hebben.
Access All Areas een matte,rode koraallak, die echt ideaal lakt. Snel droogt en de houdbaarheid is ook nog eens top. Dit lakje heb ik al meerdere malen gedragen en blijft ongeveer 3/4 dagen zitten zonder chips. Het enige nadeel voor sommige mensen kan  zijn dat het lakje mat is. Dit is snel te verhelpen met een glanzende topcoat, maar ik vind het zelf wel eens speciaal om een matte lak te dragen.
Ik weet zeker dat er meer Ciaté lakjes in mijn nagellakrek zullen verschijnen, want ik ben erg tevreden over deze lakjes. Ciaté lakken zijn voor mijn dus luxe lakken, dat betekent dat de lakken iets duurder zijn dan gemiddeld namelijk: 11.99€. Ciaté lakken zijn te koop bij de webshop: http://www.ciate-nederland.nl/. De prijs ligt nog wel onder de winkelprijs van de lakken van O.P.I., maar deze vind ik niet zo duur, omdat ik deze ook echt niet via de winkelprijs koop, maar via het internet.

17 comments:

Alyssa zei

Wat een mooie kleur meis! Ik hou echt van roodtinten. Lakjes van dit merk staan zeker nog op mijn verlanglijstje :-)!

Beautyill zei

Prachtige kleur zeg!
Zelf heb ik één lakje hiervan maar vind ze vrij prijzig dus zou niet zo snel nog meer van deze lakjes aanschaffen..

Paola zei

Wat een tof kleurtje

VeraTCOB zei

Wat een mooi kleurtje! Ik heb nog niks van Ciaté, maar zou graag zo'n flesje hebben. Ze zijn zo leuk en de kleurtjes zijn ook nog eens super:)

Bertine zei

Wat een super gave kleur!!

Roxanne zei

Mooie kleur! Het potje ziet er verder ook leuk uit :). Misschien dat ik het merk wel eens ga proberen.

Miranda zei

mooie kleur! Ciate lijken me fijne lakjes!

Pippi zei

Niet mijn kleur, maar wel geweldige lakjes

Anoniem zei

Mooi kleurtje!

beautyforgirls zei

Dit is echt een prachtig lakje.
Liefs,xxxx

LottedeJ zei

Mooie kleur! De verpakking is ook zo leuk :)

Judith zei

Heel leuk kleurtje :)

Liesewiesje zei

Mooie kleur :)

Mariel zei

Tof kleurtje!

Nicole zei

Ziet er mooi uit. Mooie nagels heb je!

LittlePrincezz_ zei

Prachtig kleurtje

Maaike zei

mooi kleurtje!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights