donderdag 24 november 2011

postheadericon Nova Zembla


Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz (Derek de Lint), dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer (Robert de Hoog). In het 16e eeuwse Amsterdam waarin de scheepsbemanning wordt samengesteld is Gerrit de Veer assistent van de bekende dominee Petrus Plancius (Jan Decleir) en bovendien verliefd op diens mooie dochter Catharina (Doutzen Kroes). Als grote initiator van de ontdekkingsreis besluit Plancius heimelijk om de bleue Gerrit mee te sturen op de expeditie van Barentsz en Heemskerck (Victor Reinier) om te bewijzen de liefde van zijn dochter waard te zijn. (bron)

 Er wordt geroepen dat dit de Nederlandse Titanic moet worden en dat deze film een groot succes wordt. Ik denk wel dat veel mensen, net als ik, erg nieuwsgierig zijn naar deze film. Nieuwsgierig vanwege de indrukwekkende trailer, die al sinds tijden te zien is.

Nederland is nieuwegierig, omdat dit de eerste Nederlandse film die te zien is in 3D. Het verhaal van de ontdekkingsreiziger Willem  Barenstz, in combinatie met de trailer die ik een keer heb gezien in de bios, lijkt het mij een hele mooie film. Ik ben geen 3D fan, maar ik kan het wel waarderen, als het 3D effect, iets toevoegd aan de film, zoals in Avatar of in The adventures of TinTin. De meeste 3D films die ik heb gezien vond ik het 3D effect overbodig. Ik ben erg benieuwd hoe de eerste Nederlandse film in 3D is. Volgens onder andere de recencies van nu.nl voegt het 3D effect niet erg veel toe, maar is het wel een technisch knap gemaakte film.Ik laat mij meestal niet zo afleiden door de recensies en ik wil de film zelf zien.

Ook ben ik erg benieuwd naar het acteerdebuut van het prachtige model Doutzen Kroes.

Ik ben zelf gek op de film komt een vrouw bij de dokter, de eerste geregiseerde film van Reinout Oerlemans, dus ik ben erg benieuwd naar deze film. Het lijkt mij een erg mooie film en ik hoop dat deze film je onder andere door de 3D effecten even terugbrengt in de tijd van toen.Nova Zembla draait vanaf vandaag, 24 november in de bioscoop.

Zijn jullie net als ik ook zo erg nieuwsgierig naar deze film?

7 comments:

Shannara zei

Ik krijg hoofdpijn als ik te lang 3D kijk, maar lijkt me wel een mooie film

Paola zei

Deze film spreekt mij niet echt aan..

Danice zei

Hmm ik weet nog niet of het 3D aspect iets voor mij is, maar ik heb nog op de basisschool een werkstuk over deze reis en Nova Zembla geschreven, dus om die reden ben ik toch wel heel benieuwd.

Juudith zei

ben best benieuwd naar de film.. Maar k hou niet zo vann de bios en niet zo van 3d haha!

Pippi zei

Mijn kind is dol op Doutzen en het lijkt me een goede aanvulling op zijn geschiedenislessen. Deze film gaan we maar eens bekijken.

Fashioncranberry zei

Ik heb een figurantenrol in de film, wil natuurlijk wel zien of ik in beeld kom haha.. dus ja ik ben supernieuwsgierig naar de film. Hij lijkt me ook wel erg gaaf.

beautyforgirls zei

Ik ben heel erg benieuwd.
Liefs, xxx

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights