woensdag 26 oktober 2011

postheadericon Make-up Golden Rose

Golden Rose is voor mij het merk van de flakies. Ik wist dat Golden Rose, ook make up artikelen verkocht, maar ik had er nog nooit kennis meegemaakt.

Golden Rose Cosmetics is alweer in 1983 gestart met de productie van exclusive cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. De klanten waren verrast door de lage prijs, maar hoge kwaliteit garantie van de producten. Dit besef van de klanten heeft bijgedragen aan de snelle internationale groei van Golden Rose Cosmetics. Miljoenen tevreden klanten over de hele wereld was het gevolg. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd aan de Europese normen.


De Powder Blush zorgt door zijn speciale textuur en makkelijke toepassing voor een stralend en gezonde look op uw gezicht. De powder blush is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is daarvoor voor ieder huidstint geschikt.

Tan Glow (07) Heeft een adviesprijs van 8.95€

De Pearl Lipgloss creert een innovatieve -hoge glans, normale dekking - textuur van een parelachtige, ultra glossy look op de lippen. De lipgloss heeft een voede werking, hydrateert je lippen met shea boter en krachtige antioxidanten (Vitamine E). De lipgloss is ook te gebruiken als een glanzend laagje op een lipstick.

Pearl lipgloss (08) heeft een adviesprijs van 7.95€

Beide producten hebben een hoge pigmentatie. De lipgloss vind ik een prachtige kleur hebben, alleen zelf ben ik niet echt een lipgloss-mens. Geef mij maar een voedende lippenstift, omdat ik houd van optimale dekking. De lipgloss plakt gelukkig niet, dus ik zal hem zeker wel eens gebruiken in een look.

De blush is niet helemaal een goede kleur voor mijn huidskleur. Ik zal proberen hem eens voorzichtig op te bouwen en er een look mee te maken. De structuur van de blush voelt wel heerlijk zacht en de blush is goed op te bouwen.


Hebben jullie ervaring met de make-up van Golden Rose?

0 comments:

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights