woensdag 31 augustus 2011

postheadericon Wat je nog nooit van mij hebt gezien - Persoonlijke onthulling

Nooit had ik van mijzelf verwacht, dat ik ooit een foto met mijn bril zou laten maken, zelfs nog online zou zetten op mijn blog, om te vragen wat jullie van mij mét bril vinden. Toen ik een jaar of 13 was, kreeg ik een bril, die ik jarenlang verborgen heb weten te houden voor velen. Ik vond mijzelf er echt niet uit zien met bril en ik voelde mij erg ongemakkelijk. Sinds mijn vijftiende heb ik lenzen, omdat mijn ogen toen echt wel slechter werden. Nu ik ouder word en sinds ik een relatie heb en mijn vriend mij ook leuk vind met bril, durf ik wat vaker openbaar te worden gezien met mijn bril. Ik heb voor mijzelf nog wel echt plekken, zoals uitgaan, waar ik echt niet met mijn bril heen wil. Ik ben allang blij dat ik wat stappen in de loop van de jaren heb gezet, om met mijn bril uit huis te gaan. Ik voel mij gewoon niet lekker met een bril in een club, daarnaast vind ik mijn lenzen prettiger en rustiger kijken.
Vroeger was het zelfs zo erg, dat ik liever het bord niet kon lezen op de middelbare school, dan dat mensen er achter zouden komen, dat ik een bril droeg. Niemand wist toen ook dat ik een bril had en hem eigenlijk ook altijd op zou moeten hebben. Ik ben er toen ook naar gaan leven, dat ik dichterbij het bord ging zitten. Een bushalte verder liep, omdat de bus, daar bijvoorbeeld om een hoek aan kwam gereden, in plaats van af een rechte straat. Je kan het busnummer, namelijk al lezen als hij om de bocht is gekomen. Stiekem, maar wel bewust, begon ik mijzelf steeds meer van dat soort dingen aan te leren. Dichtbij de tv zitten, want dat zit toch lekkerder, had ik mijzelf aan gepraat. Mensen herkende ik aan hun postuur, want uit de verte kon ik namelijk hun gezicht niet goed zien. 

Tuurlijk wist ik toen al dat mijn gedachtengang, dat mensen mij niet zouden accepteren, lelijk zouden vinden met bril, belachelijk was. Ik wilde gewoon echt niet gezien worden met bril. Gelukkig ben ik er nu al een tijdje overheen, maar op een foto zul je mij ook niet snel met bril spotten. Het aanzicht van mijzelf met bril, op een foto, dat is eigenlijk nog net even een stap te ver. 

Ik vind een bril al beter staan, wanneer ik net als op de bovenstaande foto, mijn haar wat heb gestijld. 

Ik ben wel erg benieuwd wat jullie er van vinden, of jullie het leuk vinden, net als mijn vriend die het niet uitmaakt, of ik hem wel of niet op heb. Of vinden jullie mij ook leuker zonder bril?

1 comments:

Anoniem zei

Hij staat je super Kell! x Kell


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights