zaterdag 30 april 2011

postheadericon Q-day Nails

 Vandaag is het 30 April en dat betekent dat het Koninginnedag is in Nederland. Ik moet werken van 7 tot 15.00 ongeveer en ik hoop dat ik dan ook meteen weg kan! Ik wil namelijk in de avond Zaandam nog even in om ook even mee te gaan feesten. Morgen is mijn laatste dag bij vleeswaren/brood. Ik heb dan 6 jaar lang in een supermarkt gewerkt. Maandag begin ik meteen bij mijn nieuwe bijbaan en ik ga in de Kinderopvang werken. Dit sluit meer aan bij mijn studie. Ik heb er onwijs veel zin in!

Ik heb mijn nagels ook in het Koninginnedag thema gemaakt! Ik heb mijn nagels gelakt met Orly - Old School Oranje (matte)

Ik heb op mijn wijsvinger een kroontje gestempeld met een nieuwe imageplate van dashicabeautyshop. Dit is de 2e plate die ik gebruik van de nieuwe lijn van Dashicabeautyshop. De eerste plate gebruikte ik bij deze creatie lovely design. Ik heb er voor gekozen om het alleen op mijn wijsvinger te stempelen. Ik vind het namelijk veels te druk worden als ik deze stempel op al mijn nagels had gestempeld.

 Wat vinden jullie van mijn creaties? Gaan jullie met de trend mee, om in het oranje te gaan? Ik vind zelf oranje een hele lelijke kleur, dus ik zal zelfs niets oranjes aan doen. Ik heb zelfs helemaal geen oranje kleren in mijn kast. Ik vind het wel erg leuk om wat oranje accesoires toe te voegen aan je outfit. Bijv. oranje sieraden of bijv. oranje nagellak.

Liefs,

11 comments:

Naomi zei

Ik doe rood - wit - blauw aan :) en dan oranje nagelak!

Maccia zei

Leuk die kroontjes!

Tessa zei

Leuk hoor Kells!!!

Sylvia zei

Leuke mani! Haha ik heb ook een hekel aan oranje hoor, ik heb één oranje topje in de kast liggen die ik of uit de kast trek bij een wk/ek voetbal of met koninginnedag, ik ga vandaag lekker simpel, niks oranje!
Haha misschien zie ik je nog voorbij komen:) Woon zelf ook in Zaandam!

Shirley zei

Super leuk gedaan!
Ik hou ook niet van oranje hihi.
Dit jaar ook niets oranjes gedaan, ga straks gewoon als mezelf na de stad haha.

Anoniem zei

Ahh, dat kroontje is zo schattig. Jij bent er helemaal klaar voor zo te zien.
Liefs, xxx

Eve zei

Leuk kroontje zeg en de kleur is natuurlijk helemaal goed!

Tatjana zei

Mooie gedaan zeg!
netjes :D

Yanou zei

Mooi! Leuk dat kroontje!

Sanaz zei

wat heb je dat leuk gedaaaan!!

Anoniem zei

Leuk gedaan! Ik heb je de Kreative Blogger Award gegeven!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights