donderdag 28 april 2011

postheadericon Lovely Design


Vandaag heb ik voor jullie prachtig design gemaakt met de nieuwe plates van Dashicabeautyshop. Vorige week introduceerde Shirley in haar webshop Dashicabeautyshop haar nieuwe plates. De SDP C en D plates zijn toegevoegd in de webshop. Ik kon natuurlijk niet wachten met bestellen! Ik wist wel dat de plates eind Mei er aan zouden komen, maar ik had geen idee dat de plates zo vroeg al binnen zouden komen! Ik was helemaal verrast en heb zo snel mogelijk 6 SDP plates bij Dashicabeautyshop besteld.

Ik heb het design hierboven gemaakt met SDP - D09! Moet jullie de details zien in de imageplate, echt fantastisch!! Ik ben helemaal om! De ondergrond van mijn nailart is China Glaze - Bare if you dare en ik heb gestempeld met Konad Bruin.

Wat vinden jullie van mijn nailart?

11 comments:

FabulousHeidi zei

Superlief!!! Leuk gedaan weer meis!

Beautyill zei

Super cute gemaakt again :D

NailGloss zei

Heel erg mooi!

Tessa zei

Super meissie! écht heel gaaf :D!!

p.s. je moet ff bij je reacties Links naar dit bericht uitschakelen ;)

Anoniem zei

Super gaaf!!!

Melissa zei

Wauw! Echt heel erg mooi gedaan!
Liefs,
Melissa

miranda zei

Erg leuk;D

Admin zei

Ziet er mooi uit!

Liesewiesje zei

Wauw, wat mooi geworden :D

Anoniem zei

Heel leuk gedaan :D ik vind die print zo leuk :)
Liefs, xxxx

Shirley zei

Heel erg mooi gedaan zeg :-)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights