vrijdag 7 januari 2011

postheadericon Sinful Colors

Ik heb voor het een eerst een lakje van Sinful Colors gezien bij http://nailsbylaura.wordpress.com/.
Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord en besloot op onderzoek uit te gaan. Ik meteen de dag dat ik ze gezien heb een bestelling geplaatst op http://sinfulcolors.com/. Achteraf heb ik van een paar lakjes wel spijt, omdat ze helemaal niet zo mooi overkomen. Ik heb er zelfs 2 die heel erg op elkaar lijken. In mijn enthousiasme was ik meteen wat doorgeschoten met bestellen.


Ik bestelde 9 kleuren:
- Agaci: Een glitter grijs lakje. Het komt niet echt uit op de foto's. Ik gebruik het ook als een topcoat met glitters erin.
- Dozen Roses: Een zalm kleuring shimmer lakje. Dit lakje dekt in 4 lagen nog niet volledig en het blijft heel erg streperig. 
- Snow Me White: Een wit lakje, dekt pas na 4 lagen volledig.
Ik vind het geen verkeerd lakje, hij is prettig in gebruik.  Als wit nodig heb voor mijn hele nagels te lakken dan gebruik ik toch liever Snow van China glaze. Die dekt toch sneller dan Snow Me White van SC.
- Dancing Nails: Een mooi rood, oud roze shimmer lakje. Dit lakje is na 2 lagen helemaal dekkend. Dit lakje zag ik bij http://nailsbylaura.wordpress.com/ en daar werd ik enthousiast van! Ik vind het een erg fijn lakje.


- Purple Blue Glitter: Een licht lakje met paars en blauwe glitters erin. Er zitten niet overdreven veel glitters
erin. Ik vind dit lakje om gewoon te dragen wel wat saai. Ik gebruik hem liever als topcoat om de nail-art een complete look te geven.
- Strip Poker: Een lila lakje. Het lakje blijft erg licht zelfs na 3 lagen en het houdt nog wat strepen over. De strepen verdwijnen nadat je er een topcoat overheen hebt gelakt.
- Pink Ocean: Is een gel achtig lakje met wat roze glitters erin. Als je het op je nagels doet zie je wat verdwaalde glitters en verder niets. Het is te gebruiken als topcoat, maar ik vind het lakje niet zo denderend.
-Soft Petal: Lijkt heel erg op Dozen Roses. Het is een iets donkerder lakje, maar ook heel erg streperig.
- Mint Apple: Een mint groen lakje met gouden glitters erin. Ik vind dit echt een prachtig lakje en ik ga het zeker vaak gebruiken.
 
Bestellen jullie wel eens kleurtjes die je achteraf eigenlijk helemaal niet zo mooi vindt als je verwacht had?

Liefs,

3 comments:

Tessa zei

Kep ze in 't echie gezien, vind ze wel mooi. maar nu ze zo op het swatch wiel zitten word je inderdaad wel verdrietig van die glitter lakjes.... Zonde! Ach wordt goed gemaakt met de nieuwe China Glazes die onderweg zijn :) Stuk of 4 voor jou en 7 voor mij :P?

Anoniem zei

Wat leuk dat je door mijn swatch enthousiast werd! Ik heb verder geen kleurlakken van Sinful Colors, dus ik kan het niet echt zeggen hoe die zijn.

Wel heb ik nog 2 glitterlakken en die gebruik ik vooral over iets heen. Omdat glitterlak vaak wat 'sheer' is.

Toch vind ik het een mooie haul hoor!

Renate zei

hele mooi kleuren!!
jammer dat je ze achteraf toch niet zo mooi vind!!
ik heb dat helaas soms ook haha!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights