donderdag 6 januari 2011

postheadericon China glaze - Liquid Leather Nail - Art

Dinsdagmiddag kreeg ik een mailtje van een docent van mijn school. Ik had begin December, een essay moeten inleveren, waar ik mijn afstudeeropdracht over ga houden en dit moest volgens een bepaalde beoordelingscriteria.  Je mag niet eerder beginnen met je opdracht  dan dat je een 'go' heb gehad van de afstudeerdocent. Als je een 'no go' hebt dan mag je niet eerder beginnen met afstuderen tot je essay opnieuw is ingeleverd en goedgekeurd. Dit levert bij veel mensen vertraging op in het afstuderen..

Mijn essay voor mijn afstudeeropdracht is goedgekeurd :D

In de week van 31 januari begint het afstuderen voor mij, wish me good luck! (A) Er komen spannende tijden aan dus ;)

Oke genoeg over school,
Ik heb een nail -art voor jullie!

Als basislak heb ik gebruik China Glaze - Liquid Leather
Ik heb gestempeld met China Glaze - Lemon Fizz
& Glitters

De stempellak, Lemon Fizz komt helemaal niet tot zijn goed recht in deze creatie. Als ik zou zeggen dat ik met wit gestempeld zou hebben zouden jullie het denk ik ook geloven.
De glitters vind ik altijd extreem lastig om er netjes op te doen. Ik heb gister ook een dotting pen besteld op e-bay. Hopelijk kan ik daar beter mee omgaan!Wat vinden jullie van deze art?

Liefs,

2 comments:

Tessa zei

hihi, het zit er in ieder geval op nu! Leuk man :) Ik vind het ook een leuke creatie!

liefs,
Tessa
www.beau-licious.com

Renate zei

heel erg leuk!!
de stempel lijkt juist zilver vind ik...
succes met afstuderen!!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights