dinsdag 4 januari 2011

postheadericon Nieuwe aanwinsten

Een tijdje geleden had ik 2 bestellingen gedaan op E-Bay. Wegens de feestdagen was het allemaal wat vertraagd, maar dit weekend zijn ze eindelijk gekomen. Er lag een 'cadeautje' op mij te wachten op mijn kamer, want niemand had verteld dat er 2 pakketjes voor mij waren gekomen.

Deze foto is gemaakt met flits.
Volgorde van rechts naar links:
China Glaze - Lemon Fizz, Orly - Purple Pleather (matte), Orly - Green with Envy, China Glaze - Stella, Orly - Buried Treasure

Ik heb de lakjes even snel geswatcht op een nagelwiel. Op de foto's zie je 2 lagen, zonder topcoat.

China Glaze - Lemon Fizz. Is een prachtig licht geel lakje. Ik had nog helemaal geen gele lakjes in mijn bezit, dus ik vond het er wel tijd voor om er één te bestellen. Ik zocht een zachte, pastel gele kleur. Ik vind al die felle kleurtjes geel niet echt bij mij staan.
Ik vind geel wel een moeilijke kleur om te dragen, want ik vind het zelf niet overal bij passen.

Orly - Purple Pleather: (Matte) Een mooi paars mat lakje. Het is een heel grappig gezicht, want als je hem opdoet dan is hij glimmend paars en naarmate die droog wordt, zie je de lak veranderen in een matte kleur. Ik vind het een heel grappig gezicht!

Orly - Green with Envy: Een mooi groen opvallend lakje. Het is een wat donkerde kleur groen, met een blauw tintje. 

Orly- Buried Treasure: Is een prachtig beige lakje met fijne glitters erin.

China Glaze - Stella: Een prachtig paars lakje met een rode tint erin. Ik heb China Glaze; Stella altijd al willen hebben, maar ik vergat hem steeds mee te bestellen. Ik had een roze post-it op mijn prikbord gehangen met Stella er op, zodat hem niet meer kon vergeten haha :-D.

De lakjes komen later nog voorbij in swatches, of verwerkt in een Nail-art.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Hebben jullie een van deze lakken? Hoe vinden jullie matte nagellakken?

Gister ben ik een middagje gezellig wezen nagelen bij http://www.beau-licious.com/.
De foto's van de resultaten die wij gemaakt hebben volgen morgen.

We kwamen gister op ebay terecht bij http://myworld.ebay.com/beautyzone2007 en wij hebben daar 6 lakken besteld. 3 voor mij en 3 voor Tessa. Ik hoop dat ze gauw binnen zijn en dat ik ze kan swatchen voor jullie!

Liefs, 
Bedankt voor het lezen!

  2 comments:

  Tessa zei

  hihi jaa die purple leather is mooi! En Lemon Fizz heb ik ook al sinds maart. Moet zeggen dat ik 'm nog maarr 1x gedragen heb, alleen voor de foto.. vond het meer een paas-kleurtje :)

  Ik vind het gister in ieder geval super gezellig!

  Liefs

  nailsbylaura zei

  Hihi.. als het goed is krijg ik Purple Pleather vandaag ook binnen! Orly lakken vind ik zelf echt prachtig!

  Mooie aankoopjes en leuke blog heb je!

  Zoeken op Diva of Geneva

  Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

  Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

  Volgers

  Translate

  Highlights