dinsdag 4 januari 2011

postheadericon Welkom op mijn blog.

Welkom allemaal op mijn blog.

Ik had al een lange tijd in mijn hoofd op een blog te beginnen. Ik volg al vanaf het begin de grote beautyblogs  en het begon steeds meer te kriebelen om ook een blog te beginnen. Het enige wat mij jaren tegenhield is dat ik gewoon weg geen tijd had. Ik studeer nog,  HBO Pedagogiek en ik werk ieder vrij uurtje in een winkel. Ik ga tijd maken om te bloggen!

2 comments:

Tessa zei

wat leuk dat je een blog begonnen bent meid! Ik ga je in mijn blogroll zetten (ik leg je wel uit wat dat als je dat niet weet :P....)

Leuk dat je mij ook noemt :) ik ben blij dat ik nu een vriendinnetje heb die ook gek is op nagellakjes. Dan kan ik tenminste met iemand erover praten zonder dat ik voor gek word verklaard omdat ik blij kan worden van nagellak haha :)

En natuurlijk heb ik heel veel zin in de beurs samen met jou! We gaan lekker veel foto's maken voor onze blog enzo :)

Loveyou!
xoxo

Kelly zei

Een blogroll? bedoel je dat wat ik ook heb net 'favorieten'?
Ja ik vind het ook heel erg leuk dat wij het daar samen over kunnen hebben. Samen bestellingen plaatsen bij de diverse webshops. :D

Ja ik heb nu ook al zoveel zin in de beurs :D Ik wil weten wanneer het is hahaha. Het lijkt mij ook heel leuk om de andere meiden te ontmoeten.

Thanks voor je lieve reactie!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights