woensdag 29 augustus 2012

postheadericon Tip: Essie lakken 3 voor €20 bij bol.com!

Vanmiddag kreeg ik een mailtje dat bol.com vanaf nu ook make-up en geuren verkoopt!! Bol.com is echt een favoriet webshop van mij. Nu bestel ik er minder omdat ik een e-reader heb, maar jarenlang heb ik er (studie) boeken besteld. De bestellingen worden super snel verzonden en ik ben altijd zeer tevreden geweest over de bestellingen die ik heb geplaatst.

Bij bol.com vind je vanaf nu alles voor je uiterlijk en gezondheid. Koop nu ook je parfum, lippenstift, scheermesjes, shampoo, deodorant en vitaminen gemakkelijk en snel online. Met keuze uit meer dan 20.000 artikelen zit er altijd iets voor jou bij. Gratis verzending vanaf € 20,- én voor 22:30 uur besteld, morgen in huis.

Wegens de opening van vandaag heeft bol.com geweldige acties. De Essie lakken kosten normaal zoals je kan zien €9.99 dus drie voor €20 is echt een te leuke aanbieding. Bovendien worden de lakken ook nog eens gratis verzonden! Ik zou zeggen maak gebruik van deze leuke tip!

7 comments:

Joyce Nafzger zei

Ah wat een fijne aanbieding! : D

Nyria zei

Bedankt voor de tip Kelly.
Ik wist nog niet dat bol.com dit verkocht.
Leuke acties.
Liefs, xxx

Liesbeth Vanormelingen zei

Enig idee tot wanneer deze actie geldt? :)

Paola zei

Wat een leuke actie! Misschien ga ik er wel gebruik van maken!

Mariska zei

Handige tip bedankt

Kelly zei

Ik heb daar helaas geen idee van! Ik hoop nog een tijdje, het is een erg fijne aanbieding!

priscella zei

Ik kreeg er gister of eergister ook een mail van echt tof dat ze nu ook cosmetica verkopen ik ga zeker gebruik maken van de Essie aanbieding!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights