vrijdag 3 augustus 2012

postheadericon Tijd voor Esprit!

Ik moet eerlijk bekennen dat de liefde voor de kleding van Esprit bij mij heeft moeten groeien. De liefde kwam niet helemaal vanzelf, maar ik heb wel vaker dat ik iets eerst niet mijn ding vind, maar als ik het eenmaal heb laten bekoelen dat ik het dan opeens wel erg leuk vind. Je kon al niet om de winkels van Esprit heen, maar de winkels trokken mijn aandacht op dat moment dus niet. De kleding vond ik niet helemaal mijn smaak, te ouderwets en te truttig. De winkels sloeg ik dan ook vaak over, omdat ik eenmaal mijn mening er over had gevormd. Dit veranderde toen ik een relatie kreeg met mijn vriend, zo’n 3,5 jaar geleden.Mijn vriend is een groot fan van Esprit, het is zelfs zijn favoriete kledingmerk en heeft de halve Esprit in zijn kledingkast hangen. Ik was verrast van de goede kwaliteit van de kleding en ik werd erg nieuwsgierig. Ik heb toen regelmatig met mijn vriend iets mee besteld en de liefde voor Esprit begon te komen. Wij bekijken samen vaak wel maandelijks de webshop en er wordt dan ook regelmatig bij Esprit besteld. 


De nieuwe items voor het komende seizoen zijn te vinden in de webshop. Ik ben erg verrast door de leuke items voor het komende seizoen. Een mix van kleur, gecombineerd met rustige tinten en stoffen. Er zit voor ieder wel wat wils in de collectie. Ik vind de combinatie die Esprit maakt die ook hierboven te zien is met rustige kleuren zoals beige en blauw/zwart en dan een knal kleur broek erbij helemaal mijn ding. Ik vind zelf de gekleurde broeken trend helemaal geweldig en ook deze outfit zou ik dan ook zo aantrekken.
Het eerste jurkje is nogal nonchalant en zou erg leuk staan met een lichte kleur legging en ballerina’s.  De klassieke print van het twee jurkje vind ik helemaal passen bij een avondje uit. Eén van mijn gekleurde blazers erop, panty eronder, hakken aan en ready to go!


In de webshop kwam ik leuke voorbeelden tegen van outfits, hier haal ik dan ook vaak mijn inspiratie vandaan voor een nieuwe outfit. Deze drie outfits zou ik zo aan kunnen trekken.  Ik ben namelijk gek op jasjes/blazers in combinatie met een mooie jeans of zwarte broek. Alle schoenen kunnen daaronder, van simpele flipflops, laarzen tot je nieuwste killer high-heels.

Bestel jij wel eens bij Esprit?

6 comments:

Pippi zei

Tegenwoordig koop ik geen kleding meer, maar ik doe al bijna twintig jaar met een mooie leren tas van dit merk. Het ding is zo oud dat er niet eens een vakje voor je mobiele telefoon in zit:)

Kelly zei

Dat is echt een enorm lange tijd voor een tas! Hopelijk heb je er nog steeds veel plezier van!

Mariette zei

Ik vind die gele broek erg gaaf!
Heb laatst een vest in de uitverkoop gekocht.

Liefs, Mariette

Kelly zei

Stoer hè die gele broek! Ik ben er ook echt helemaal fan van!

Daisy zei

Ik loop er ook altijd langs!
Misschien moet ik er maar eens gaan kijken die derde outfit vindt ik echt heel leuk.

Ester zei

Ik ben niet zo'n fan van Esprit, over het algemeen vind ik de kleding niet leuk en als ik wel iets leuks zie vind ik het schreeuwend duur.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights