dinsdag 28 augustus 2012

postheadericon Nieuwe verzorgingslijn van Action: Zen

Action is een winkel waar ik regelmatig even doorheen om te snuffelen. Het is een handige winkel voor huishoudelijke spullen, hobby spullen, speelgoed, eten en drinken en ook voor make-up en verzorgingsproducten. Ik kan de Action vaak niet uitlopen zonder iets gekocht te hebben. De producten die ze bij Action verkopen hebben ook nog eens leuke budget prijsjes! Toen ik laatst nog wat kocht voor mijn huis viel mij oog op een nieuwe verzorgingslijn die ik daar nog nooit eerder had gezien. De verzorgingslijn heeft de naam Zen er zijn in ieder geval body butters, shower cream- en gel en body scrubs te vinden in minimaal 3 verschillende geuren. Of het er exact 3 zijn of meer dat durf ik niet te zeggen. Maak nu kennis met Zen, de nieuwe verzorgingslijn van Action.

Ik heb een bodybutter cream en de foaming showergel gekozen in de geur good health. Good health heeft natuurlijke geuren eucalyptus & rozemarijn. Een heerlijke frisse natuurlijk geur komt je tegemoet. Ik heb al heel veel bodybutters met fruitgeuren of zoete geuren, vandaar dat ik juist gekozen heb voor een wat mildere, frisse, natuurlijke geur. Ik heb namelijk al genoeg fruit- en zoete geuren in huis en vond het fijn om ook iets neutralers te hebben. 

De foaming shower-gel vind ik een heerlijk product. Ik had alleen verwacht net als de foaming shower gel van Rituals dat als je een beetje op je hand doet dat het vanzelf zeg maar gaat schuimen. Deze foaming shower-gel van Zen, als je die op je hand spuit dan komt er al schuim uit. Het is te vergelijken met haarschuim. Het is niet vervelend dat er meteen schuim uit komt, had gewoon iets anders verwacht. Ik had de foaming shower-gel te veel vergeleken met die van Rituals. Ik vind de flacon daar namelijk ook nog eens erg op lijken. Je hebt maar een klein beetje nodig om je lichaam helemaal in te zepen. Een heerlijke natuurlijke geur komt je tegemoet.

De bodybutter cream is echt heerlijk zacht en bevat een hele natuurlijke geur. Ik heb onwijs droge benen en ik heb de bodybutter cream nu een paar keer gebruikt en ik vind hem ideaal! Ik ga snel eens kijken voor nog een andere geur.

Beide producten zijn te vinden in de Action. De nieuwe verzorgingslijn druppelt langzaam iedere Action binnen. Ik heb contact gehad met de Action, maar vorige week kon niemand mij daar vertellen of deze verzorgingsproducten vast in het assortiment komen, of dat het een gelimiteerde opgave is. Mocht ik daar meer over te weten te komen, dan zal ik dat toevoegen aan deze blogpost.

Beide producten zijn verkrijgbaar voor de leuke budgetprijs van €1.99.

Ik vind beide producten zeker aanraders, mocht je in de Action komen dan zal ik je zeker aanraden om eens even aan de nieuwe verzorgingsproducten te snuffelen!

9 comments:

Anoniem zei

Klinkt goed :)

Paola zei

Deze geurlijn vond ik wat tegen vallen! De gele en roze lijn vond ik wel erg lekker!

Mariska zei

Lijkt me beiden erg fijn spul! :)

Pippi zei

Dat klinkt goed. Ik ben gek op eucalyptus en rozemarijn, dus ik ga deze producten zeker proberen.

maren anita zei

Hey :-)
Can I invite you to my GIVEAWAY ???:

*dogeared heart necklace*

FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

lovely greets :*

Nyria zei

Ik wil de foaming showergel proberen, ben ook gek op die geur. Bedankt voor de tip Kelly.
Liefs, xxx

Lin's Loves zei

Ik ben wel benieuwd naar de foaming showergel. Voor 2 euro kan ik me geen buil vallen :)

priscella zei

ben wel benieuwd naar de foaming shower-gel ook maar eens een x proberen

Mieke zei

Ik heb er eens aan geroken, maar ik vond de geur echt niet lekker.. Wel fijne aankopen als je het wel een lekkere geur vindt trouwens! :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights