zondag 26 augustus 2012

postheadericon New in: Mirror Earrings van de webshop Bubba with Glasses

Al meerdere keren heb ik bij de webshop Bubba with Glasses besteld. Na het zien van de prachtige mirror oorbellen die Joyce postte op Instagram, moest en zou ik ze ook aan mijn sieraden-collectie toevoegen. Ik ben dol op sieraden en regelmatig kan ik wel even naar mijn geweldige sieraden-collectie staren. Ik liet jullie al eerder in een filmpje mijn sieraden stash zien en deze schatjes heb ik toe mogen voegen aan mijn collectie. Maak nu kennis met de prachtige, klassieke mirror-earrings die geschikt zijn voor een echte party! 


Kijk toch eens naar deze prachtige chique oorbellen met prachtige spiegeltjes in de drupvormige oorbellen. De oorbellen staan geweldig bij een mooie jurk, want ik vind ze wel erg mooi voor een speciale gelegenheid. Tevens zijn de oorbellen ook niet gedurende de hele dag te dragen, want ik vind de oorbellen wel echt aan de te zware kant. Een paar uurtjes vinden mijn oorlellen wel geslaagd, maar een hele dag in daar passen ze voor. 
Ready to party!

Mocht je de mirror oorbellen helemaal niets vinden neem dan zeker een kijkje op de leuke site van Bubba with glasses. Ik denk dat de site voor ieder wel wat wils heeft! De Mirror oorbellen zijn al van jou voor maar €4.00!

12 comments:

MySuperSweetLife zei

Wat een prachtige oorbellen, ze staan je ook heel classy!
Liefs

PinkFairy zei

oooh ze zijn echt super mooi! en helemaal niet duur.

Paola zei

Super leuke oorbellen!

Femke Vrieswijk zei

staan je super pretty!

Pippi zei

Zestaan jou erg goed. Jammer genoeg heb ik een hoofd dat ongeschikt is voor hoeden en oorbellen:(

Esmée zei

Mooie oorbellen, staan je goed!

Lin van T zei

Ik hou van Bubba with Glasses. Ze hebben altijd leuke dingen. Die oorbellen staan je leuk :)

Nyria zei

Die zijn erg leuk en heel elegant.
Liefs, xxx

Unknown zei

Ahw superleuk dat je er ook een artikeltje aan gewijd hebt! (: Ze staan je prachtig!

Unknown zei

Ahw superleuk dat je er ook een artikeltje aan gewijd hebt! (: Ze staan je prachtig!

Mariska zei

Dat zijn erg leuke oorbellen!

priscella zei

Leuke oorbellen!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights