donderdag 12 juli 2012

postheadericon NOTD Orly - Rock Solid

Eén van mijn mooiste nagellakjes uit mijn stash vind ik toch wel deze holografische lak! Ik heb nog al een zwak voor holografische lakken en ik heb er dan ook al heel wat uit mijn stash aan jullie laten zien. Toch wilde ik deze prachtige beauty jullie niet onthouden! Na al dat klussen is mijn eigen huisje, zijn mijn nagels helaas niet meer wat ze zijn geweest. Het is echt niet bij te houden om mijn nagels te verzorgen, klussen is gewoon horror voor je nagels. Dit is dan ook een swatch uit de tijd voor het klussen.

De lakken van Orly vind ik erg prettig. De droogtijd is super en ik vind de rubberen dop die op het flesje zit erg handig. Dit is één van de flesjes die ik het lekkerste vind vasthouden. Ook geven de flesjes, ondanks het rubberen dopje, want misschien goedkoop doet ogen - vind ik het flesje juist mooi en ook luxe uitstralen. Orly nagellakjes koop ik zo af en toe, omdat ik het echt een cadeautje voor mijzelf vind.
 Orly nagellakjes zijn te koop bij o.a. Enchantra.

Zijn jullie bekend met Orly lakken?

13 comments:

Paola zei

Prachtig kleurtje! Ik ben nog niet bekend met Orly!

Juudith zei

Oeeeee wauuuwwwwhh!!

Mariska zei

Wow, ziet er echt supermooi uit!

Pippi zei

Dit schitterende lakje heb ik niet eens. Heel mooi! Veel plezier en sterkte met klussen:)

Mariska zei

Heel mooi lakje! :D De glitters! Succes met klussen

Linda Canter zei

Mooi mooi mooi! Klussen is inderdaad funest voor je handen, ik heb wekenlang geen gelakte nagels gehad. Ben ik helemaal niet gewend!

Esmay zei

Waaau!

Naomi van der Let zei

Wat een mooi lakje!

Josephine zei

Wauw, heel gaaf!

Mariska zei

Ik ben niet zo'n fan van zulke kleurtjes. Maar ik moet toegeven dat ze wel heel gaaf zijn!

Gerrianne zei

Heel gaaf lakje! Hier ben ik echt fan van!

Nicole zei

heel mooi!

Mariel - nailcrush.com zei

Gaaf lakje!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights