dinsdag 26 juni 2012

postheadericon Zomerse lipsticks

Het is nu officieel zomer, maar ik heb er zelf nog vrij weinig van gemerkt. Wel heb ik woensdag - dat moet ik wel eerlijk toegeven - in een shortje, hempje en slippers in de tuin gezeten. Welgeteld voor een uur, want toen besloot de zon weer verstoppertje te gaan spelen tot laat in de middag, wanneer er helaas geen zon meer is in de tuin. Toch wil ik wel een beetje het zomergevoel krijgen, dus ik besloot vijf lipsticks te selecteren, waarvan ik zeker weet dat ik deze vaak ga dragen in de zomer.

Van links naar rechts: MAC Crème Cup, L'orèal Rouge Caresse Cheeky Magenta // Bourjois Fuchsia Class// MAC Watch Me Simmer (LE) // Essence Back to the 50's (LE)

Swatches van de lipsticks op mijn lippen:
MAC Crème Cup is niet meteen een lipstick waarbij je aan de zomer denkt. Ik denk vaak aan de zomer met felle lipstick, maar ik was aangenaam verrast toen ik deze lipstick een keer droeg toen de zon scheen.
Rouge Caresse lipstick in Cheeky Magenta is een prachtige roze kleur, die aan doet voelen als een lippenbalsem. Niet super gepigmenteerd, maar wel een lieflijk kleurtje.
 Fuchsia Class een mooie roze tint, die iets donker is dan op deze foto! Een lippenstift die ik erg graag draag in combinatie met een bruin/beige ooglook!
Watch Me Simmer van MAC is een prachtige koraalkleurige lipstick die ik meteen al met de zomer associeer. Deze lippenstift knalt echt van je lippen af!
Back to the 50's is een lipstick van Essence die ik erg fijn vind. Ik heb het voor de rest niet zo op de lipsticks van Essence, omdat ik de lipsticks niet mooi vind, maar deze LE heeft mij toen aangenaam verrast. Ik vind dit rode kleurtje echt ontzettend zomers staan!























Watch me simmer // Crème Cup (beide MAC)

Ik ben zelf gek op felle kleurtjes lipsticks en ik heb er ook een heleboel in mijn stash zitten. Gevarieerd van budget - Catrice heeft ontzettend fijne lipsticks tot MAC/Estee Lauder.  In de zomer draag ik minder make-up, foundation laat ik vaak al achterwege en vaak draag ik dan alleen mascara, eyeliner wat blush en een felle lipstick. Het is niet heel erg veel, maar ik vind een laag foundation niet fijn zitten als het erg warm buiten is.

Draag jij graag lipsticks, zo ja welke kleuren draag je graag?


13 comments:

Paola zei

Mooie lipsticks! Ik draag elke dag lipsticks en meestal knalroze of peachy!

Charile zei

Mooie lipsticks :D

MySuperSweetLife zei

Oeh ik hou van lippenstift! Allemaal erg mooie kleuren en staat je ook erg leuk!
Liefs

Josephine zei

Watch me simmer is zo mooi!

Femke Vrieswijk zei

echt mooie tinten :D ik ga vaak voor felle tinten zoals hot pink etc :)

Juudith zei

Oee erg mooie tinten! vooral de felle vind ik erg mooi!

Esmay zei

MAC Watch me Simmer blijft prachtig!

Anne vdh zei

Whaa MAC watch me simmer is zo gaaf!
Die roze kleuren staan je ook erg goed, staat lekker fris.

Nicole zei

hele leuke kleurtjes!

Nyria zei

Fuchsia Class is prachtig.
Liefs, xxx

Pippi zei

Ik draag alleen knalrode lipstick, maar ik geloof dat jij alle kleuren wel kunt hebben:)

Sinnerbeauty zei

Oh de Watch Me Simmer is echt heel mooi !

Anouk zei

Wauw, echt mooie kleurtjes! Vooral 'watch me simmer' vind ik prachtig! Liefs xx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights