donderdag 14 juni 2012

postheadericon Inspired By: 'Malibu Nails'


Om nog maar even in de tropische sferen te blijven na van de week een tropische ooglook online, heb ik vandaag voor jullie een zomerse nail-art. Geïnspireerd door de palmbomen met een mooie sunset achtergrond (denk aan de fles Malibi). Ik heb daarom een mooie gradient basis gemaakt op mijn nagels met de kleuren geel, peachy en oranje. 

Ik heb met een Essence Striper in de kleur zwart met glitters een palmboom op mijn nagels getekend. Ik heb niet een hele stevige hand, maar ik vond het wel weer eens leuk om een nail-art uit de losse hand te doen. Ik ben benieuwd of jullie er wel palmbomen inzien, want de ene foto zie ik het er wel goed in, maar op een andere foto denk ik weer dit kan van alles zijn – of gewoon een zwarte vlek. Of ben ik misschien te kritisch op mijn nail-art, of moet ik gewoon nog flink oefenen met lijnen trekken op mijn nagels.


Ik vind het gewoon erg leuk om te experimenteren  met nail-arts. Ik heb gebruik gemaakt van China Glaze – Lemon Fizz, Catrice Salmon and Garfunkel en Essence Wake me up.  Het maakt natuurlijk niet uit welke lakken je gebruikt voor de basis. Ik ga gewoon op zoek in mijn stash na kleuren die dicht bij elkaar liggen om een mooie overloop van kleuren te maken.

Met zo’n tropische nail-art baal ik helemaal flink dat ik dit jaar niet op vakantie ga. Aan de andere kant weet ik waarvoor ik niet op vakantie ga, omdat mijn vriend en ik ontzettend hard aan het sparen zijn voor een huisje. Je kan je geld maar één keer uitgeven.

Wat vinden jullie van mijn ‘Inspired by Malibu’ nagels?

18 comments:

Lifesplash zei

Oeh, lovely! Zulk soort wou ik ook nog eens maken. Ik vind het echt lekker tropisch en vrolijk.

MySuperSweetLife zei

Wat gaaf! Deze nail art is erg leuk voor als je op vakantie gaat!

Liefs

Charile zei

Wat leuk gedaan!

Pippi zei

Mooi! En nou maar hopen dat het een mooie zomer wordt zodat het gemis van een reis naar een warm vakantieland niet te erg wordt.

Chantal zei

Wat ontzettend leuk, krijgen we eindelijk toch nog een beetje een zomergevoel!

Esmay zei

Ah wat leuk! Lekker zomers :D

NailTalk zei

Wat lief geworden! Leuk!

Axelle zei

wat wat gaaf , knap dat je dat kan ! 

Naomi van der Let zei

Super leuk, het ziet er echt wel uit als palmbomen, hoe je er ook naar kijkt!

Juudith zei

oee leuk gedaan!! ik kan echt wel zien dat het een palmboompie is!! enn vind de achtergrond kleurtjes echt leuk gecombineerd!!

www.beautyblog-angelique.nl zei

Ik ben jaloers op jou haha, wow wat een super super mooie nailart heb je gemaakt!:)

Mariska zei

Wauw super mooi! Heel knap gedaan

Josephine zei

Ooooh heel tof gedaan Kelly! :D

Daisy zei

ahh super leuk!
http://www.tourdelabeaute.blogspot.nl/

x

Miss Langhaar zei

Ooh wat leuk!

Miss Langhaar zei

 En niet getreurd, ik ga ook niet met vakantie, maar dan omdat we sparen voor de verbouwingen aan ons huis. Een eigen huisje is zoveel leuker dan 2 weekjes vakantie!

Kelly zei

 Ahhhh gekkie, jaloers moet je niet zijn hoor! Ik hoop eerder dat je er inspiratie uit ophaalt, of het misschien zelf ook probeert! Dank je wel voor het super lieve compliment, dat doet mij echt wat!

Gerrianne zei

Wat een leuke, inspirerende en zomerse nail-art! Helemaal leuk om te zien!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights