vrijdag 1 juni 2012

postheadericon Favorieten van de maand mei

Mei is alweer omgevlogen met regenachtige dagen, maar ook met als cadeautje prachtige zomerse dagen aan het einde van de maand. Ik heb ontzettend genoten van deze mooie dagen. Ik vind het heerlijk als het zo warm is buiten - te warm hoeft van mij ook niet - maar wel dat je net in een zomerjurkje kan lopen, of lekker in je bikini kan liggen zonder dat je na 5 minuten het alweer benauwd krijg door de hete zon op je lichaam. Ik heb dan ook een klein aantal favorieten die ik in mei ontzettend veel heb gebruikt.

The Master Perfumer te koop bij Kruidvat voor 7.99€ in zes verschillende geuren. Drie geuren voor de mannen en drie voor de vrouwen. Ik heb de geur Amber Nº53 met heerlijke geurnoten van perzik, jasmijn en amber.  Ik vind deze geur heerlijk met de afgelopen warme dagen. Lekker fris, de geur blijft ontzettend lang hangen. Kortom een superfijn parfum voor een leuk budgetprijsje.
NYX nude on nude palette en het Look X palette - waar ik eerder swatches van liet zien en er ook een look mee maakte. Nude on nude palettes is een erg fijn en alledaags palette.
L'orèal Glam Bronze Trio Eclat Soleil Sun Radiance Trio (201 Blondes) is een blush/bronzer die ik erg vaak gebruik wanneer het mooi weer is. Wanneer het lekker weer is en vooral erg heet buiten, dan heb ik geen zijn in een uitgebreide look. Ik doe mascara op, wat eyeliner en ik haal even met mijn blushkwast over deze bronzer heen. De ultieme strandlook! De welbekende ombre- blush van Catrice is erg fijn en ik vind de kleuren erg mooi bij de lente passen. De blush is wel echt favoriet bij velen.
De lipstick van LOOkX in Happy Pink is een mooie fel roze lipstick uit de zomercollectie van LOOkX. Een mooie en verzorgende lipstick én ik een fel kleurtje, dan ben ik al snel om. De lipgloss van Estee Lauder is een zachte lipgloss met shimmer en het allerbelangrijkste plakt niet. Ik haat de meeste lipgloss, omdat ze zo ontzettend plakkerig zijn. Fietsen met van die plakkerige lipgloss op lijkt mij geen pretje, volgens mij heeft het dan een grote aantrekkingskracht voor vliegen en andere beestje die in de ronde dwarrelen zodra het mooie weer er is.
 De lipstick van LOOkX.
Waterproof mascara gebruik ik niet erg vaak. Ik gebruik het wanneer er regen voorspeld is en op de dag dat ik wel eens ga banen zwemmen. Deze budgetmascara is echt goed waterproof en separeert mijn wimpers ook nog eens. Ik vind vaak de waterproofversies van mascara's ontzettend klonterig. Better than waterproof mascara heeft daar totaal geen last van gelukkig.

Heb jij nog nieuwe - of juist oude favorieten ontdekt? Ik ben wel erg benieuwd naar wat jullie favorieten zijn? Is er nog een favoriet van je waar van je zegt, Kelly die moet je echt eens proberen!

11 comments:

debby zei

Prachtige lipstick zeg van Lookx!

Esmay zei

Mooie favorieten! Mijn favorieten waren , ehm. Moeilijk!

Charile zei

hele mooie favorieten!

Pippi zei

Ik heb de Maybelline mascara in die groen/roze verpakking herontdekt toen ik even geen geld had voor Chanel Inimitabe:)

Nikita zei

dat nude on nude palette lijken mij heel mooie kleuren ! dat zou voor mij ook favoriet zijn als ik het had :p 

Nicole zei

hele leuke favorieten!

Elana zei

Superleuke spulletjes!
Liefs,
xx

Lotte zei

Leuke favorieten allemaal!

Nyria zei

De limited edition blush is mij ook zo goed bevallen. De lipstick staat je gewoon prachtig, helemaal jouw kleur.
Liefs, xxx

Cindy zei

Ik heb dat NYX palletje ook, heel mooi! En die blush van Catrice heb ik nog niet gebruikt, hij is te mooi haha :P

Mariska zei

Ik vind bijna alles wel mooi haha! De lipstick <3


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights