zondag 3 juni 2012

postheadericon Een mooie ooglook gemaakt, maar dan.. een hooikoorts aanval

Al jarenlang heb ik de kampen met hooikoorts. Ik ben allergisch voor ontzettend veel pollen en planten, maar ik krijg ook hooikoorts achtige klachten door verschillende allergieën. Ik ben bijvoorbeeld allergisch voor huisstofmijt, sigarettenrook, katten, honden, paarden en dan begin ik ontzettend te niezen. Het blijft helaas niet alleen bij niezen en mijn ogen blijven maar tranen en tranen. Nu weten jullie ook meteen de reden waarom er wat minder ooglooks online komen. 

Ik heb nu al twee weken ontzettend heftige aanvallen en ik mag blij wezen als ik mijn lenzen in krijg. Op veel dagen heeft oogschaduw geen nut, want dan gebeurt er wat er op de foto's te zien is. Vanuit mijn buitenste ooglook gaat het tranen, waardoor mijn oogschaduw gaat uitlopen. Ik kan hier primer opsmeren wat ik wil, maar het heeft geen nut als het weer eens zover is. Ondanks mijn uitgelopende ooghoek, vind ik de look wel erg geslaagd. Ik plaats de ooglook, omdat het natuurlijk ook een persoonlijke blog is en ik vind dat jullie mogen weten waar ik last van heb. Bovendien schaam ik mij helemaal er niet voor, om een uitgelopende oogschaduwlook online te plaatsen.



Ik ging na mijn eerste look met het Sleek Brights palette enthousiast aan de gang voor een tweede look. Ik was ontzettend tevreden over de kleurencombinatie. Ik stond klaar op mijn camera te pakken en toen begon het. Mijn ogen begonnen te kriebelen en te tranen en ik bleef maar niezen en niezen. Je ziet op de verschillende foto's de ooglook gewoon alleen maar erger uitlopen. Ik vind het vreselijk als ik weer zo'n last heb. Ik kan op deze dagen namelijk bijna geen make up op, vaak doe ik alleen maar een beetje waterproof mascara en een eyeliner. Ik vind het alleen zo ontzettend leuk om met oogschaduw en andere make up te experimenteren, maar dat gaat helaas op veel dagen in de lente niet voor mij. Mijn ogen gaan op een gegeven moment ook jeuken en opzwellen en dan is het echt geen pretje als je enorm veel make up op heb. 

Ik weet dat ontzettend veel mensen last hebben van hooikoorts en als ik het nieuws mag geloven dan was het vorige week echt heel droog weer, waardoor hooikoortspatienten vorige week extra veel last kregen - nou dat heb ik gemerkt. Dit is helaas het enige nadeel aan het mooie weer dat het zo ontzettend droog is, waardoor juist de pollen de vrije 'loop' krijgen. 

                    Als je even door de 'vlekken' heen kijkt, wat vind je dan van de kleurencombinatie?

24 comments:

MySuperSweetLife zei

Mooi gedaan en prachtige kleurtjes!

Liefs

Miranda zei

Oh wat vervelend dat je er zo veel last van hebt :( 

rental mobil jakarta zei

Very nice, thanks for sharing.

PinkFairy zei

ai dat is echt heel vervelend :(
Ik heb vaak last van een tranende oog... is natuurlijk minder erg dan hooikorts, maar je eyeliner wordt er niet mooier van....:(

Charile zei

Wat vervelend! Het is wel een mooie look!

NailTalk zei

Heel herkenbaar...heb al verschillende niesbuien gehad! Vind het een mooie ooglook, wel iets te fel voor mij maar de kleuren combi is mooi!

Miss_riss zei

Wauw wat een mooie kleurencombinatie! Ook echt iets voor mij. Xx Marissa

Juudith zei

Mooie look is het zegg!! lekker kleurig! Hou der wel van!! enn wat lastig van je hooikoorts! heb er zelf ook best wel last van en dan vooral van de traan ogen! zo vervelend! 

Delphine zei

ik vind het een mooie en kleurrijke look

Esmay zei

wat een zomerse look!

Laura zei

Ik vind vooral de kleuren die je boven je oog hebt gebruikt heel mooi en zomers. Laat ook je blauwe oogkleur mooi uitkomen. En hooikoorts is zo irritant. Ik heb er ook last van. Gelukkig niet in de ergste vorm, maar toch, niezen en traanogen zijn geen pretje. Dat is dan een voordeel van het nu wat slechtere weer; door regen heeft iedereen vaak wat minder last van hooikoorts.

Leontine Nederlof zei

Heel mooi Kelly, ik hou wel van die felle kleuren. En hooikoorts, ik ken het helaas, mijn ogen tranen ontzettend en ik word gek van de jeuk.

Sandra zei

Mooie kleurencombinatie!

Ik heb deze week toevallig een afspraak bij mijn huisarts, ik werd gek vorige week, had zo'n last van mijn hooikoorts terwijl ik er medicijnen voor slik/spray :(  En regen helpt niet altijd, zeker niet als het een klein buitje is ;-) 

Miss Langhaar zei

Ontzettend mooie foto's!

Pippi zei

Arme jij! Misschien kan je vandaag lekker aan de gang met die mooie kleuren?

Lifesplash zei

Wauw, wat een mooie aparte look! Sterkte met je hooikoorts, ik merkte ook dat wat vrienden van me er vorige week veel meer last van hebben.. :(

lovefornailart zei

Super mooi die kleuren zo samen allemaal, super zomers!Ik ken het, bah hooikoorts. Heb er nu ook erg veel last van, de pilletjes werken
zelfs niet meer, en de oogdruppels ook niet echt meer. Jij ook succes met je hooikoorts,
en hopelijk zijn we er snel vanaf!

Sarah zei

Aah wat balen van je hooikoorts, de look was wel heel mooi! jammer dat je ogen dan zo tranen, ik heb geen hooikoorts maar ben wel allergisch voor stof dan zit mijn neus toe en kriebelt mijn keelholte.. weird haha!
Ik vind dat de combinatie wel mag, en zeker als het zonnetje schijnt mag het allemaal wat feller!

www.Beautyblog-Angelique.nl zei

Super mooie look meis! Lekker fel maar dat kan jij wel hebben, vind hem erg mooi staan bij je:)

Gerrianne zei

Ik kijk er per direct doorheen, want wat een geweldige oog look! <3

Naomi van der Let zei

Ik zag het eerst niet eends.... wat een fantastische look! :D

Nyria zei

Wauw, dit vind ik wel heel erg gaaf. De eyeliner zit er ook mooi strak op.
<3
Liefs, xxx

Mariska zei

Wauw mooi gedaan zeg! Heel erg tof

lovefornailart zei

Super mooi die kleuren zo samen allemaal, super zomers!Ik ken het, bah hooikoorts. Heb er nu ook erg veel last van, de pilletjes werken
zelfs niet meer, en de oogdruppels ook niet echt meer. Jij ook succes met je hooikoorts,
en hopelijk zijn we er snel vanaf!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights