donderdag 17 mei 2012

postheadericon Wonderland & Bows

Ik wilde jullie niet vervelen met ook nog eens swatches van de lente pastel lakjes van NYC. Vandaar dat ik daar toen ook niet voor heb gekozen. Als ik mijn bloglovin' open en de eerste 10 posts gaan over hetzelfde dan heb ik zelf niet meer zoveel zin om daar ook nog eens over te gaan schrijven. Ik heb daarom geen swatch van Bubblegum Pink van een nail-art erop gemaakt.
Ik heb eerst mijn nagels geheel gelakt met twee laagjes van de roze bubblegumpink. Vervolgens ben ik met de licht gele pastel lak - China Glaze- Lemon Fizz gaan sponsen. Ik doe dan een klein beetje geel op een schoteltje, pak een keukensponsje en ik dip dan wat in de gele lak. Ik vind dit een erg leuk effect geven met een nail-art erop.
Ik heb vervolgens met een zwarte stempellak (konad zwart) strikjes schuin op mijn nagels gestempeld. Ik draag vaak strikjes ballerina's en ik heb ook wat sieraden met strikjes er in of er op. Ik heb wel eens vaker strikjes op mijn nagels gehad, maar dan had ik strikjes zonder dots er in gestempeld en in het midden een rhinestone gedaan. Ik zou nu in het midden ook een rhinestone gedaan kunnen hebben, maar omdat ik de basislak van roze en geel al aan de drukke kant vind heb ik juist gekozen voor geen rhinestone.
Wat vinden jullie van deze nail-art?

16 comments:

Nikita zei

Echt een superleuke nailart ! 

Suze zei

Mooie nailart!

NailTalk zei

Het doet me denken aan surfen, de kleuren combi! Leuk hoor!

Charile zei

leuk gedaan!

Maya zei

Schattig! Leuk gedaan :)

Helco zei

Helemaal mooi! Gaaf ontwerp!

tessa zei

wat een leuke nailarit

Esmay zei

Heel schattig ;D

Miss Langhaar zei

Zo leuk en origineel! :-)

Pippi zei

Ik heb laatst ook maar een klein setje sponsjes en een dotting tool gekocht- eens kijken wat ik kan. Dit is weer een hele leuke, Kelly:)

Mandy zei

Leuk gedaan!

Sarah Diiamonds zei

Wow mooi!

Juudith zei

Oee ziet er echt super leuk uit!!

Nyria zei

De strikjes zijn zooooo leuk :)
I love it. Heel netjes gedaan hoor.
Liefs, xxx

Mariel zei

Super leuk!

Priscella zei

leuke nailart!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights