woensdag 2 mei 2012

postheadericon Weekendje Rotterdam + shoplog

20 november had ik mijn vriend een slipcursus cadeau gedaan voor zijn verjaardag, maar het kwam er niet eerder van, dus de slipcursus stond pas afgelopen weekend gepland. De slipcursus was in Gouda, zo'n uurtje rijden vanaf mijn huis vandaan. Vandaar dat wij meteen besloten om een weekendje weg er van te maken en een nachtje in Rotterdam te gaan overnachten.

De slipcursus vond mijn vriend helemaal geweldig, dus het cadeautje was goed geslaagd! Hij vond het erg leerzaam en heeft er erg veel plezier ingehad, daar ben ik erg blij om. Na de drie uur durende slipcursus zijn wij nog heel even Gouda ingegaan. Trekpleister had namelijk een 1+1 gratis actie en ik had gezien op google maps, dat er ook een trekpleister zat in Gouda. 
 Ik moest even kijken of de Catrice Revoltaire al aanwezig was in Trekpleister - dat zou namelijk mooi meegenomen zijn. Wij hebben in de buurt rondom mijn huis geen Trekpleister, dus het kwam mooi uit dat wij nu richting het zuiden gingen, waar meerdere Trekpleisters zitten. De Revoltaire collectie van Catrice was daar nog niet, maar ik kocht wel een lakje van NYC en een Rouge Caresse lipstick van L'Orèal die nog op mijn wishlist stonden. Later kwam ik bij Kruidvat in Gouda toch nog de Revoltaire collectie tegen - waar helaas wel de blush ontbrak. Hopelijk scoor ik deze ooit nog in mijn eigen woonplaats..
 Shoppen in de Pull and Bear - een winkelketen waar ik erg graag naar toe wilde.

's Avonds hebben wij heerlijk bij een Griek gegeten. Het regende en er stond erg veel wind toen wij op zoek gingen naar een leuk restaurantje, maar we hadden doordat het zo ontzettend slecht weer was geen zin om half Rotterdam door te gaan lopen op zoek naar leuke eettentjes. Na een blokje gelopen te hebben in Rotterdam viel mijn oog opeens naast Pathè op een bord met blauw en witte letters. Dat betekent een Griek! Wij zijn beide dol op Grieks eten, dus dat kwam even goed uit! Wij hebben heerlijk gegeten!

De volgende dag was het 'mijn dag' en mocht ik dus kiezen wat wij gingen doen. Shoppen natuurlijk, daar hoef ik niet lang over na te denken! Ik had al veel leuke verhalen gehoord over Rotterdam - was erg enthousiast geworden na jullie lieve tips, dus kom maar op met die winkels. Eerst even uitgebreid ontbeten bij ons hotel - Van der Valk Rotterdam-Blijdorp. Wat overigens naast Diergaarde Blijdorp zit, maar waar het even te slecht weer voor was. Anders hadden wij ook wel een bezoekje aan de Zoo gebracht.
 Wat is Rotterdam een enorm shop-walhalla zeg. Overal waar ik keek zaten winkels en er bleven maar winkelstraten bij komen voor mijn gevoel. Ik moest en zou naar de Pull and Bear, wat ik had enorm leuke dingen al op de site gezien. Gelukkig had ik deze winkel al gespot toen wij even een rondje door het centrum van Rotterdam deden op zoek naar een eettentje. Ik heb mij vermaakt in de Pull and Bear, echt een prachtige ruime winkel. Verder ben ik op zoek gegaan naar de Bijenkorf - Douglas met MAC-store en de Sephora.




Na lang twijfel voor een Naked 1/2 palette, besloot ik hem om hem niet te nemen. Ik vond maar een paar kleurtjes uit beide palettes leuk. Ik vond de kleuren vrij donker die in het palette zitten en ik gebruik eigenlijk geen donkere kleuren. De wat lichtere kleuren vond ik erg mooi, maar ik heb het idee dat er teveel overeenkomsten met het Too Faced Naturel Eye palette zijn, vandaar dat ik het zonde  vond om hem aan te schaffen. De Extra Dimension collectie viel mij ook erg tegen, dus ook geen MAC aankoopjes voor mij. Gelukkig ben ik erg blij met mijn beide palettes van de Revoltaire collectie van Catrice.

Cadeautje van mijn vriend (Pull and Bear)               Hempje van Only


Na drie uur lang winkelen werd zelfs ik toch wel een beetje erg 'shop-moe' en hadden wij geen voeten meer over. Wij zijn toen weer richting het hotel gegaan om lekker naar huis te gaan en ons voor te bereiden op de Koninginnennacht! Helaas zijn er geen outfits foto's geschoten, omdat het weer niet echt mee zat. Wij hebben wel wat buien gehad, vooral zaterdag was het ijs en ijskoud. Outfitfoto's komen vast en zeker wanneer het weer in het weekend weer een beetje mee zit, weer snel online op DvG.

Ik heb heerlijk genoten van dit weekend, had graag nog een nachtje langer gebleven! Hopelijk vinden jullie zo'n verslag(je) met wat foto's tussendoor leuk om te lezen.

19 comments:

Paola zei

Wat een leuk verslag! Rotterdam lijkt me echt super om te winkelen! Je hebt ook leuke dingen gekocht!

Steffie zei

Leuk reisverslag!!! Als je niet meer aan de blush kan komen... hier hebben ze ze nog volop!

MySuperSweetLife zei

Wat leuk, nu heb ik ook zin om weer een weekendje/nachtje met mijn vriend weg te gaan haha!

Dat jurkje is wel heel erg leuk die je hebt gekocht!
Liefs

Charile zei

Wat een leuk artikel!

Tedje zei

Leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad!

LindaB zei

Fijn om te lezen dat het zo gezellig was en en dat de slipcursus en het shoppen gelukt is. Ik ben benieuwd naar de outfitfoto's.

Lin van T zei

Ik vind Rotterdam best een leuke stad om te shoppen. Ben er ook een keer met mn vriend geweest. Ik wilde toen heel graag naar de Sephora voor het Naked2 palette. Ik heb de Pull and Bear denk ik over het hoofd gezien. Leuk zo'n verslagje en leuke shirtjes :)

Esmay zei

Leuk! Rotterdam vind ik ook leuk om te shoppen :)

Blogerettejoelle zei

Wat een leuke foto's!

Souhailla zei

Leuke foto's! :)

Nyria zei

Wat een leuke foto's allemaal. Jij hebt een leuk weekend gehad zo te lezen.
Liefs, xxx

Pippi zei

Leuke foto's van twee erg leuke dagen! Wat heb je weer fijne dingen gekocht:)

LottedeJ zei

Wat een leuk verslagje! Fijn dat je 't zo naar je zin hebt gehad. Ik vind het jurkje van Pull & Bear echt heel mooi!

Mariel zei

Leuk artikel!

Mariette zei

Erg leuk verslag en mooi jurkje!

Liefs, Mariette

Miranda zei

Wat een leuke verslag:D

Josephine zei

Het jurkje is heel mooi!

Mariel zei

Leuk artikel!

Juudith zei

Leuke dingetjes heb je geshopt!! En leuk om te lezen hoe je het hebt gehad!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights