maandag 7 mei 2012

postheadericon Trots op mijn make-up producten

In de loop der jaren heb ik veel prachtige juweeltjes gekocht. Vreugde-dansjes gemaakt wanneer ik de perfecte blush vond, of wanneer ik een gewild item uit een limited edition had gescoord. Van simpele dagelijkse budget producten tot exclusieve high-end producten waar ik tot op vandaag nog steeds erg blij mee ben. Op sommige producten ben ik zelfs eigenlijk trots dat ik ze in mijn bezit heb weten te krijgen. Het zijn allemaal producten die ik erg graag gebruik en die waarschijnlijk altijd favoriet blijven. 
Het prachtige NYX Nude on Nude palette die ik erg graag gebruik. Ik ben gek op nude/bruin tinten, dat zijn de oogschaduwkleuren die het meest geliefd zijn. Dit palette is erg makkelijk om mee te nemen in tegenstelling tot mijn geliefde Naturel Eye van Too Faced. Dit palette ligt dan ook vaak bij mijn vriend, omdat het Nude on Nude een palette is waar je niet alleen maar nude-looks mee kan maken. Een bruine smokey eye is namelijk ook goed mogelijk.

Op MAC Rose Quartz ben ik ongelovelijk trots dat ik dit product heb weten te bemachtigen. Deze MSF is echt prachtig en perfect in mijn ogen. De MSF is erg zuinig in gebruik en er is nog steeds geen deuk te bekennen.

Nog een product waar ik erg trots op ben is de MAC My Paradise die net als de Rose Quartz erg gewild was. Ik baal nog steeds dat de prachtige gouden bloem een overspray is, maar ook de peachy/ oranje kleur blush vind ik erg mooi. Wanneer de gouden bloem geheel verdwenen is ga ik hem gebruiken in combinatie met een goudkleurige highlighter, want ik vind de combinatie van beide kleuren erg mooi staan bij mijzelf.

Ik gebruik niet erg vaak een bronzer, maar als ik het gebruik - vaak in de lente/zomermaanden dan grijp ik meestal toch wel naar de The Body Shop Bronzer Medium matte 03. Ik vind bronzers vaak erg oranje en onnatuurlijk ogen, maar daar heb ik bij deze bronzer echt geen last van.

MAC Skinfinish naturel in medium: Mijn favoriete poeder om mijn foundation mee af te poederen. Dit is alweer mijn tweede skinfinish.


Catrice Photofinish foundation in 020 is voor mij sinds dat deze foundation uitkomt de perfecte foundation. Ik heb daarna nog verschillende budget en highend foundations geprobeerd, maar deze foundation is voor mij mijn holy grail op foundation-gebied.

Ik heb totaal niets met lipgloss, dus dat een lipgloss een favoriet van mij is dat zie je echt zelden. Deze Lipgelee voelt heerlijk zacht aan op mijn lippen en plakt niet. Teeez Lipgelee in Juicy Plum (08)

Deze MAC paintpot in Soft Ochre is alweer een jaar mijn favoriete oogschaduwbasis. De paintpots vind ik erg zuinig in gebruik en is voor mij echt perfect. Deze paint pot wint het echt van de oogschaduwsbasis van Too Faced of Urban Decay waar vele bloggers fan van zijn. Geef maar deze paint pot.

Ik moet altijd iets op mijn lippen hebben. Lippenbalsem, lipgloss of lippenstift. Tijdens werkdagen draag ik vaak de Sleek Pout Polish in Bare medium. Deze Pout Polish geeft een hele lichte nude kleur, is verzorgend en heeft ook nog eens SPF 15. 

Wet 'n Wild palette in Comfort zone is een oogschaduwpalette die ik vaak draag in het weekend. Ik ben echt fan van de groene en bruine kleuren uit dit palette.

Inglot oogschaduws in de kleuren AMC shine 31,  DS 457 en AMC shine 15. Dit is het oogschaduwpalette die ik naast het Nude on nude palette van NYX erg vaak gebruik voor dagelijks gebruik.  Er komen al flinke deuken in de oogschaduwkleurtjes. De Freedomsystem palettes van Inglot is echt een aanrader.

Catrice Prime and Fine is voor mij de perfecte basis voordat ik mijn make up aanbreng. Ik vind deze prime and fine erg voedend voor mijn huid, voelt heerlijk zacht aan en laat mijn make up de hele dag goed zitten.

Aan Gel-eyeliners moest ik erg wennen maar de zwarte Gel-eyeliner van Catrice vind ik nu erg prettig in gebruik. 

Een simpele taupekleurige (MNY oogschaduw in 429) gebruik ik vaak als ik geen zin heb in een uitgebreide look in de ochtend. Oogschaduw laat namelijk mijn eyeliner net even wat beter zitten. Ik doe dan even simpel alleen wat oogschaduw op mijn bewegend ooglid en eyeliner en mascara en klaar ben ik.

MAC Chatterbox is mijn allereerste MAC lipstick en deze lipstick is nog steeds echt favoriet. Een prachtige frisse roze lipstick.

Too Faced Naturel Eye palette is echt een musthave op het gebied van oogschaduwpalettes. Ik ben hier nog steeds erg trots op en ik vind hem zelfs veel mooier dan de Naked palettes. 

Sleek Oh So special is een palette met hele fijne kleuren. Ik moest eerst even wennen aan de vele roze tinten die er in het palette zitten, maar nu ik er eenmaal aan gewend ben vind ik de roze kleuren erg mooi.

Hebben jullie producten waar jullie eigenlijk erg trots op zijn dat jullie deze in jullie bezit heb weten te krijgen?

16 comments:

Anoniem zei

Wat een leuk artikel! En natuurlijk mooie producten :)

Esmay zei

De MAC Vera poeder, Naked Eye palette van Too Faced, Hema Illuminating blush, Catrice Revoltionaire ('?) blush, MAC Viva Glam Nicki <3

Joyce zei

Wat een mooie palletten heb je!

Monique zei

prachtige producten zitten er tussen !!

Carola zei

Fijne producten!

Ik heb het natural eye palette ook in mijn bezit en ben er nog steeds erg blij mee

Tedje zei

Ooooh ik ben jaloers! Zulke mooie items!

Miss Langhaar zei

Ik zou er ook trots op zijn, zo'n mooie productjes! :)

Mariette zei

Mooi zeg! :D Vooral de Too Faced Naturel Eye palette.

Liefs, Mariette

Beautinista zei

Wauw Mac My Paradise is super mooi. Ook je Too Faced palette vind ik prachtig, en ook inglot amc shine 15.. Wauwie

Nyria zei

De natural eye palette is ook mijn favoriet geworden. 
Mooie producten <3
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Mooie producten! Herkenbaar hoor, dat je daar trots op bent. Ik ben trots op mijn MAC MSF Redhead, uit de Naturally collectie :)

Josephine zei

Op ie producten mag je inderdaad trots zijn, het zijn pretty products!

Corinnescherp zei

Ik ben erg trots op mijn juweeltje van een collistar hart. Een hart met spiegel en poeder met glans erin. Geeft altijd zo,n luxe gevoel als ik het gebruik.

Pippi zei

Ik koop alleen make-up als ik iets opgemaakt heb:) Maar ik ben wel superblij met de inhoud van mijn Helmers- ik ben vooral blij met de lakjes van Cult Nails en a-england.

Sheela zei

Die foundation van Catrice lijkt me heel fijn. Ga ik zeker eens kopen x

Evelien zei

Groot gelijk dat je trots op die producten bent, ze zijn stuk voor stuk prachtig! Vooral het 'nude on nude' palette, daar moet ik toch echt eens naar kijken! Heel fijn artikel in ieder geval, leuk!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights