donderdag 31 mei 2012

postheadericon Rimmel - Maritime

Blauwe oogschaduw daar was ik eerst niet zo fan van. Het is nog een oogschaduwkleur die ik niet dagelijks draag, maar af en toe pak ik er eens een blauwe oogschaduw bij.  Ik kan jullie vandaag wegens erge hooikoorts klachten ook niet blijmaken met een ooglook. Ik kan namelijk mijn lenzen niet eens in, die gaan ontzettend branden. Wanneer ik oogschaduw draag dan tranen mijn ogen binnen een paar seconden dat er van mijn ooglook weinig moois overblijft. De swatches zijn gelukkig al de moeite waard om naar te kijken. 

Ik vind vooral de laatste blauw kleur (middelste op het palette) de allermooiste kleur. Er zit echt een aparte kleurencombinatie in, lijk wel iets van goud er in verwerkt te zijn. Ik kan de kleur niet goed omschrijven. 

Pigmentatie: De pigmentatie vind ik goed, de swatches zijn gemaakt zonder oogschaduwbasis. Wanneer je een oogschaduwbasis eronder draagt dan is de oogschaduw nog gepigmenteerder/komen de kleuren nog meer tot leven. Ik vind dit Rimmel palette wel erg handig - stuk handiger zelfs dan de Rimmel Glam’eyes HD Quad die de vakjes heeft in de vorm van een Engelse vlag.

Het Glam’eyes Trio kost €9,99 en is te koop bij de drogisterijen. 9.99€ is niet echt budget, maar er zijn regelmatig acties waarbij je producten van Rimmel met korting kunt shoppen.

Heb jij ervaring met de make up producten van Rimmel?

11 comments:

Charile zei

Mooie kleuren!

Paola zei

Ziet er mooi uit! Ik heb ook meerdere producten van dit merk en ik vind ze erg mooi!

Esmay zei

Beetje korrelig, maar de kleuren zijn wel prachtig!

Pippi zei

Nee, van dit merk heb ik alleen wat nagellakjes:)

Cute as a Cupcake Blog zei

Ooh wauw! De kleuren vind ik geweldig! Ik ben ook niet zo voor blauw, maar de laatste tijd zie je dat wel meer terugkomen. Die laatste kleur is inderdaad speciaal. Echt prachtig! Dit trio ga ik halen!

Delphine zei

Mooi pallet al lijkt het een vrij korrelige textuur te hebben waardoor hij voor veel fall-out zorgt

Miss Langhaar zei

Wauw, ontzettend mooie kleuren!

Malou zei

Wat een mooie kleuren! 

Beautinista zei

De kleuren zijn mooi, maar wel erg brokkig..

Nyria zei

Ik vind de substantie wel een beetje kruimelig. Of lijkt het zo? Maar de kleuren zijn inderdaad prachtig. 
leuke palette.
Liefs, xxxx

Juudith zei

Mooi issie zegg!! mooie kleurtjes! 


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights