maandag 2 april 2012

postheadericon Wardrobe tag

Door de lieve Lara van de site Make-up and more ben ik getagged voor de Wardrobe tag. Lara kwam op het idee toen ze haar kledingkast aan het opruimen was om haar kledingkast te delen met andere mensen en er een tag van te maken. Ik vind deze tag erg leuk, ook al ben ik niet trots op mijn kledingkast. Ik vind het erg leuk dat Lara mijn getagt heeft, want ze dacht dat ik het wel leuk zou vinden omdat ik ook regelmatig outfits online zet op mijn site.

1. Hoe ziet jou kleding kast eruit? en hoe berg je je kleding op? Ik heb een erg onhandige kledingkast, die helaas in mijn kamer zit ingebouwd en ik het voorlopig mee moet doen. Ik heb ook een beetje twee huizen, dus dit is een deel van mijn kleding. Ik heb ook aardig wat kleding bij mijn vriend in de kast hangen, dus dit is niet helemaal een goed beeld wat jullie krijgen van mijn kledingkast.Mijn kast is erg diep dus ik heb een stapel voor met kleding en een stapel achter. Ik wissel vaak zomerkleding en winterkleding met elkaar af, want anders heb ik niet genoeg ruimte in mijn kast. (Op de foto hierboven zie je mijn kledingkast)

2. Wat is je laatst gekochte kledingstuk?
Vorige week kocht ik dit leuke laagjes shirtje bij de Vero Moda. Er was een 20% kortingsactie voor VIP-leden, dus ik besloot om even een kijkje te gaan nemen in mijn pauze. Ik was nog op zoek naar een leuk wit shirtje voor onder een blazer.

3. Welk kledingstuk heeft een emotionele of een andere meerwaarden voor jou?

Ik was met mijn vriend een weekendje in maastricht en ik was zoooooo opslag verliefd toen ik dit jasje vond. Ik had nog nooit zo'n mooi suede jasje gezien. Helaas worden er op dit moment teveel van dit soort jasjes uitgebracht, waardoor hij eigenlijk niet meer zo speciaal is. Toch vergeet ik niet meer het gevoel wat ik toen had, toen ik dit jasje tussen de kleding zag hangen in Maastricht.

4. Welk kledingstuk heb je al een poosje in de kledingkast liggen, maar heb je niet tot nauwelijks gedragen.

 Ik heb dit jurkje al sinds de vorige zomer in mijn kast hangen, maar wat ik er ook onder draag, ik vind hem mij echt niet staan. Misschien dat iemand tips heeft om hem te combineren?

5. Welk kledingstuk heb je aangeschaft omdat elke fashionblog en fashiontijdschrift er mee vol stond?

 De paarden-blouse was een tijd geleden een musthave in de modewereld, ook ik was verkocht en vond hem erg leuk. Ik krijg wel vaak opmerkingen met ' Ga je vandaag paardrijden' als ik hem aan heb, maar nog steeds, mode of niet, vind ik hem erg leuk en ben ik er blij mee.

6. Welk kledingstuk is eigenlijk te klein, maar wil je toch niet weggooien?
Een jurkje wat een erg klein maatje is, wat ik nog wel net aan pas, maar gewoon niet meer lekker zit. Ik wil hem alleen niet weggooien, want stiekem vind ik hem nog wel er leuk.

7. Wat is het meest oncharmante kledingstuk wat je in je kast hebt hangen?
Ik heb een tijdje op voetbal gezeten, charmant is dit sport broekje niet, maar hij zit wel echt heerlijk om in te voetballen. Ik heb hem niet meer aangehad sinds ik niet meer voetbal, maar toch ligt hij nog steeds rond te slingeren in mijn kast.

8. Welk kledingstuk is je grootste miskoop geweest?
Deze jumpsuit is mijn grootste miskoop geweest. Ik vond hem erg mooi toen der tijd, ik vind hem nog steeds op één of andere manier wel mooi, maar toch trek ik het eigenlijk nooit aan. Sterker nog ik heb hem nooit aangehad. Iemand tips om deze te combineren, want ik vind het eigenlijk wel erg zonde.

9. Wat is het duurste kledingstuk wat er in je kast te vinden is?
Ik heb mijn gehele kast afgezocht maar ik kon echt niet bedenken wat nou het duurste item is wat ik in mijn kast heb hangen.

10. Met welk kledingstuk heb je het meest geprofiteerd van de sale?
Dit leuke shirtje was het laatste van deze soort en ik heb er vorig jaar maar 2€ voor betaald. Precies mijn maatje, dus ik had mazzel!

11. Wat is je all time favoriete kledingstuk?
Deze bloemen-blouse draag ik erg graag. Hij zit heerlijk en ik vind het zelf er altijd erg leuk uitzien als ik hem draag.

Ik vond het een erg leuke tag om te doen. Ik hoop dat jullie het ook eens leuk vonden om te zien en ik ben ook wel erg nieuwsgierig naar de kledingkast van anderen, vandaar dat ik de volgende mensen tag: Alyssa, Helen, Joyce en Chantal. Ik zou het erg leuk vinden als jullie deze tag zouden overnemen, maar voel je natuurlijk niet verplicht meiden!

26 comments:

Amber van Dijl zei

Leuk om te zien. Het valt me op dat je veel verschillende stylen door elkaar hebt, altijd makkelijk en leuk!

Liefs

Lonneke zei

Leuke tag zag!<3

★ Eeeevv ★ zei

Leuk! Je hebt wel erg veel kleding , haha.

Paola zei

Wat een leuke tag! Erg leuk om te lezen!

Chantal zei

Wat een leuke tag! En thanks voor tagging me, meis!

Fashionisaparty zei

leeeuk! ik heb 'm ook gekregen en ga er binnenkort denk ik ook nog mee aan de slag. vind je jasje ook erg mooi!

Helen vd N zei

Wat een leuke tag! Leuk dat je mij getagged hebt :D
Dat jasje.. damn ik ben ook op slag verliefd :(

Esmay zei

Wt een leuke tag dit ^^ 

Mariel zei

Leuke tag!

Charile zei

leuke tag!

Josephine zei

Wat een leuke tag! Ik denk dat dat gevalltje wat je moeilijk vind te combineren heel mooi zal staan met een mint kleur of een wit/crème topje eronder en een crème rokje erboven op. Met een basic zwarte/witte onderjurk zou hij ook leuk staan!

Kelly zei

 Ik wilde jou ook gaan taggen hihi, maar ik zag dat je hem al had gehad!

Kelly zei

 Ahhh ik ben er ook nog steeds zo gek op!

Kelly zei

Ik had hem gecombineerd met een zwart jurkje, maar toch vind ik hem dan gewoon niet staan :(. Ik ga het eens met wit proberen, thanks voor de tip! :D

Kelly zei

 Hahahaha, valt het zo erg op ^^

Kelly zei

Wat leuk dat je de verschillende stijlen ontdekt Amber! Ik heb inderdaad wel een afwisseling in stijl, dat kan verschillen van dag tot dag.

Maaike zei

 leuke tag zeg, ook leuk om te zien ! :)

Danice zei

Leuke tag!

Pippi zei

Wat een leuke tag! Ik zie hele leuke kleding die heel goed bij je past- je nieuwste aankoop wil ik direct in het zwart aanschaffen:)
Mijn zoon vond je voetbalbroekje heel stoer!

Mariette zei

Erg leuke tag!

Liefs, Mariette

DashicaShirley zei

Hele leuke tag!

Helen vd N zei

Wat een leuke tag! Leuk dat je mij getagged hebt :D
Dat jasje.. damn ik ben ook op slag verliefd :(

Kelly zei

 Mijn nieuwste aankoop was er ook in het zwart! Ahh wat tof dat je zoon ook een beetje mijn blog bekijkt, erg leuk! Het roept ook gewoon herinneringen op, ik kan het niet weg doen!

LottedeJ zei

Superleuke tag is dit, heel leuk om zo´n kijkje in jouw kledingkast te nemen!

Juudith zei

Super leuk om te zien zegg!!

Evelien zei

Hihi grappige tag :D Leuk om te lezen ook!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights