vrijdag 27 april 2012

postheadericon Waar moet ik echt heen in R'dam? + weekendje weg

Morgen zaterdag 28 april ga ik samen met mijn vriend een nachtje slapen in een hotel in Rotterdam. Ik heb mijn vriend vorig jaar een slipcursus voor zijn verjaardag gegeven en vandaag mag hij dan eindelijk eens gaan slippen. De slipcursus is in Gouda - zo'n ander half uur van Zaandam vandaan, vandaar dat we besloten om meteen een nachtje er van te maken. Ik ben immers nog nooit echt in Rotterdam stad geweest. Ik ben een keer naar Ahoy geweest en Tropicana, maar in de stad zelf ben ik helaas nog nooit geweest, maar dit is eindelijk mijn kans om eens goed Rotterdam te bewonderen.

Ik ben wel benieuwd voor de mensen die in de buurt van Rotterdam wonen, of voor de mensen die er wel eens geweest zijn wat nou echt leuke dingen om te doen in Rotterdam?
- Wat zijn leuke bezienswaardigheden die ik echt gezien moet hebben voordat ik weer omkeer richting Amsterdam?
- Welke winkels zijn leuk in Rotterdam, vooral winkels die wij hier in Zaandam/Amsterdam niet hebben vind ik reuze interessant. Ik ben ook gek op boetiekjes etc.
- Welke restaurantjes raden jullie mij aan om te gaan eten, of misschien alvast een kijkje te nemen op de website?

Ik plaats daarom het artikel vandaag, zodat ik mij nog even kan informeren voor ik in Rotterdam loop. Ik ga morgen eerst met mijn vriend dus naar een slipcursus en wat wij daarna gaan doen dat zien wij wel verder, wij hebben voor de rest geen plannen gemaakt. 

Ik ben dus het hele weekend weg, dus mocht je vragen hebben dan kan je die natuurlijk stellen bij de reacties, maar het kan wel even duren voordat ik reageer. Ik zit wel regelmatig op twitter, dus tweeten kan natuurlijk ook - vind ik overigens erg gezellig!

11 comments:

Laralaurentia zei

Koopgoot moet je heen! Zit Sephora, Lush, Monki, New Look, RiverIsland, Bijenkorf met Mac counter, Douglas met Mac counter, Pull and Bear etc. 

Paola zei

Ik ken Rotterdam niet, dus kan je niet helpen, maar ik wens je veel plezier!

Charile zei

Het Beursplein is heel leuk! En verder als je van de Primark houd natuurlijk even naar het Alexandrium ^^

Ingrid zei

Hi Kelly,
Ik heb een keer gegeten bij Taverne Sushi. Www.tavernadushi.nl Het eten was heerlijk! Ik denk wel dat je moet reserveren.
Veel plezier!

Chantal zei

Alvast heel veel plezier, Kelly! :-)

Shannon zei

Qua restaurants is de Bazar erg leuk. Niet duur en veel keus.

De reactie hieronder klopt niet, Monki,  New Look en River Island zit niet in de koopgoot.Heel het centrum is leuk als je wilt shoppen en als je van boetiekjes houdt moet je bij de Oude Binnenweg even een stukje doorlopen.Veel plezier!

Esmay zei

Primark, dat sowieso! En verder tja .. ben er nog maar 1 keer geweest haha :P 

Tedje zei

Sowieso even een bezoekje aan de Koopgoot en Primark!

Danice zei

Zoveel bijzonders zit hier eigenlijk niet en terwijl ik dat dacht kwam het een en ander in mij op. Met het alexandrium + centrum + zuidplein heb je het wel gehad. 

-Ik vond zuidplein wel verrassend (ik kwam/kom daar dus eigenlijk nooit) er zitten wat winkels die ofwel geen deel uitmaken van een keten ofwel van een kleine keten, Take 5 is een voorbeeldje dat ik ken omdat die achteraf ook in het Alexandrium bleek te zitten. - Miss Coquines, die naast de Mango en Monki zit, mis ik ook nog in het rijtje even als de verschillende shoe outlets.- Verder zou ik de Hoogstraat naar Blaak ook even uitlopen. De winkeltjes komen en gaan dus er zit iedere maand eigenlijk wel wat nieuws (bijvoorbeeld laatst een jeans outlet). Ouderwets lekkere poffertjes eten kan er ook.- Als je dan ook nog eens afslaat op de Hoogstraat bij de kerk, zitten daar geloof ik ook nog wat kleine boetiekjes inclusief een Hello Kitty zaakje. - De markt van Blaak is natuurlijk ook altijd leuk. - Wanneer je de markt uitloopt en oversteekt bij de bibliotheek zit er op de hoek van de Mariniersweg ook de MiQasa. Het is eigenlijk een soort kleine action, maar ze hebben er heel wat (onbekende) make-up merken uit het buitenland voor een hele kleine prijs. Ik vind het altijd wel leuk om dat soort merken te ontdekken.
- De woon en meubelboulevard direct achter de woonmall (= alexandrium III) en dan in het bijzonder de Woonstore.

Het is wat chaotische geworden, maar hopelijk heb je er wat aan. Veel plezier in Rotterdam.

Pippi zei

Goede tip van Shannon: eten in de Witte de Withstraat. Bazar is erg goed en lekker en er zijn nog meer leuke eettentjes in die straat.
De appeltaart van Dudok (aan de Meent) i legendarisch, maar ik ben gekker op hun worteltaart!
Verder lekker shoppen bij Sephora en De Bijenkorf hè:)

Mariette zei

Koopgoot!!

Liefs, Mariette


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights