dinsdag 24 april 2012

postheadericon Rimmel Scandal'Eyes mascara

Rimmel wil met het introduceren van deze mascara je wimpers naar een geheel nieuw level brengen. De mascara bevat een extra groot borsteltje - een nieuwe innovatieve formule waardoor je wimpers krijgt als nooit tevoren. Gevormd, voller en overdreven tot in de perfectie, neem geen genoegen met iets minder. Alleen al door de woorden van Rimmel word ik enorm nieuwsgierig - zal iemand zijn hoofd omdraaien als ik deze mascara draag? Deze oranje verpakking is in ieder geval al niet te missen in het schap.


De Scandal'Eyes op mijn wimpers. De mascara geeft mijn wimpers wel wat volume en vooral erg veel lengte en een natuurlijke krul. Ik vind dat de mascara mijn onderste wimpers niet echt goed separeert, daar vind ik het borsteltje eigenlijk ook aan de grote kant voor. Ik vind het borsteltje wel erg fijn voor mijn bovenste wimpers. De belofte van opvallende wimpers vind ik niet waargemaakt. Ik vind de mascara wel fijn, maar een opvallend effect - zodat mensen omdraaien als ze mijn wimpers zien - nee dat vind ik zeker niet.

Ik vind deze beloftes die Rimmel belooft erg overdreven. Ik vind het een fijne mascara, maar ik heb ook wel eens mascara's gehad die mijn (onderste) wimpers meer separeren. Ik zou het product niet opnieuw kopen, want dit is niet de perfecte mascara voor mijn wimpers.

De mascara is verkrijgbaar in Black, Extreem Black en Waterproof voor de prijs van 11.99€.

18 comments:

Esmay zei

Ik vind het geen wauw effect geven, maar hij kan er gewoon mee door :)

Vera zei

Lijkt me gewoon een prima mascara (:

Roos zei

Prima mascara maar inderdaad geen WAUW effect. Fijne review :)

Femke Vrieswijk zei

ziet er toch mooi uit :D

Chantal zei

Ik heb 'm ook en gebruik 'm de laatste tijd heel graag!

Juudith zei

Hij ziet er goed uit maar niet echt super wauwhh!!

Lotte zei

Ziet er wel fijn uit, maar idd niet heel bijzonder, een beetje te vergelijken met de Big Bold van NYC, maar die is een stuk goedkoper :)

Josephine zei

Ik vind hem er heel erg goed uitzien, je bovenste wimpers zijn heel mooi gesepareerd vind ik! 

MissEvie.nl zei

Leuk review! Het ziet er eigenlijk 'gewoontjes' uit, niet heel bijzonder zoals er wordt beloofd. Jammer!

Charile zei

Ziet er goed uit!

Gerrianne zei

Deze ging er twee week geleden, als een speer doorheen bij de Kruidvat! Balen, dat hij het werk niet goed genoeg doet bij je.. Een mascara koop je toch meestal op de gok! :) 

Evelien zei

Ik vind de beloftes meestal ook overdreven (nouja, eigenlijk altijd!). Nepwimper effect enzo, dat is echt niet te krijgen hoor! Maar toch een fijne review en mooie foto's ook :)

Simone zei

Vind rimmel mascara's meestal niet zo fijn eigenlijk, ga hem denk ik niet proberen!

Paola zei

Ziet er wel goed uit, maar denk niet dat ik hem zelf zou kopen.. 

Pippi zei

Best duur voor een mascara die niet doet wat de reclame belooft!

Nyria zei

Deze mascara moet ik gewoon nog hebben. Het geeft je wimper een mooi effect.
Liefs, xxxx

Jorna zei

Hm. Tsja. Ik had het wel verwacht! Volgens mij, en in mijn ervaring, vallen Rimmel mascara's altijd wat tegen. :(

Manouk zei

Ik ben nooit een fan geweest van Rimmel mascaras maar dit is toch wel heel dramatisch. Wat een vreeeeselijke mascara!! Complete waste of my money... Xx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights