donderdag 26 april 2012

postheadericon Producten uit de LOOkX Lente/Zomer collectie

Ik won vorige week bij Desirée van Curvacious dit prachtige setje LOOkX producten. Het was die ochtend heerlijk wakker worden, ben er namelijk wel erg blij mee. Ik had ook al het één en ander op het oog van deze collectie. Deze producten komen uit de lente/zomercollectie. Ik had al op diverse blogs meerdere reviews gelezen over deze producten en ik was toch wel erg nieuwsgierig geworden. De collectie bevat namelijk erg leuke lente kleurtjes.




Greypink - Purplepink en Lime. Vooral Lime vind ik er zo tof uit zien!
Ik heb al eerder ervaring gehad met een palette van LOOkX en ik vond dat palette ook erg prettig. De oogschaduws van dit palette voelen erg zacht aan, de kleuren kun je mooi met elkaar blenden en de oogschaduws zorgen voor vrijwel geen fall-out.  Een leeg palette kost €7,55 en één losse oogschaduwkleur kost ook €7,55.

Prachtige roze kleur in Happy pink. De lipstick heeft een crème finish en dat vind ik zelf het lekkerst aanvoelen op mijn lippen en ik heb het idee dat het ook het mooist staat bij mij. Een frosty finish bijvoorbeeld vind ik maar helemaal niets. Happy Pink kost 15.50€.

Ik heb ook met deze producten een hele mooie look gemaakt, maar daar moeten jullie nog even geduld voor hebben, want de look met de producten uit de lente/zomercollectie komt vanmiddag online. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over mijn eigen look! Producten van LOOkx kun je nu ook voortaan online bestellen via de website van LOOkX en de producten zijn natuurlijk te koop via LOOkX salons.

10 comments:

Charile zei

Leuke producten!

Paola zei

Vooral de lipstick vind ik er prachtig uitzien!

Esmay zei

Die lipstick geeft me echt een instant summer feeling <3

Jorna zei

De lipstick ziet er mooi uit! Ik vind de oogschaduws van dit merk altijd zo apart met die 'pitjes van een andere kleur' erin. Looking good!

Miranda zei

De lipstick vind ik mooi :D 

Pippi zei

DE lipstick zal je geweldig staan en de oogschaduwkleuren zijn prachtig- kan niet wachten tot de look online staat!

Lotte zei

Ziet er goed uit! Ik heb de twee lipsticks, vind vooral Happy Pink erg mooi!

Juudith zei

Mooie producten!! Leuk dat je ze gewonnen hebt!! gefeliciteeerd!

Ester zei

Leuke producten!

Miss Langhaar zei

Ik heb er een sunpowder van gewonnen, ben benieuwd ernaar!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights