woensdag 25 april 2012

postheadericon Outfit: Dots and high heels


De zon scheen eindelijk weer eens na een heleboel dagen met vies grijs en saai regenachtig weer. Op een gegeven moment ben ik er helemaal klaar mee en wil ik gewoon weer dat de zon gaat schijnen. Gelukkig liet de zon zich het afgelopen weekend genoeg zien en ik heb ik weer even mogen genieten van de heerlijke zonnestralen. Stippen je vindt ze of helemaal geweldig - of je hebt er totaal niets mee. Ik heb nog niet heel veel dingen met stippen in mijn kast, vandaar dat ik het wel erg leuk vond om deze stippen-blouse een tijd geleden aan mijn kast toe te voegen. Ook nog eens in het helder blauw, één van mijn favorieten kleuren van de laatste tijd. 

Ondanks de heerlijke zon stond er best nog een pittig windje en mijn haren hadden moeite om in model te blijven zitten en wapperen flink op de foto's.


Ik heb er voor gekozen om deze caramel-kleurige pumps er onder aan te trekken. Deze schoenen vind ik na een jaar nog steeds niet echt heerlijk lopen, dus ik doe maar weer een poging om ze eens goed uit te lopen - misschien weer met het gevolg dat ik meerdere blaren om mijn voeten heb zitten. Ik vind de kleur erg mooi, dus vandaar dat ik ze weer een kansje geef.

Ben je ook zo fan van deze helderde blauw tint - een blue crush, zoals HM het noemt?

27 comments:

Paola zei

Hele leuke outfit! De schoenen passen er leuk bij!

Esmay zei

Wat een leuk bloesje!

Anoniem zei

Ziet er leuk uit!

Pippi zei

Wat een prachtig helderblauwe tint- en de stippen maken het helemaal ris en vrolijk.
Jammer dat de schoenen niet lekker zitten, want ze zijn wel mooi!

Chantal zei

Superleuk! Ik vind vooral die broek echt heel leuk!

Simone zei

Prachtige broek zeg!

Roos zei

Wow mooie outfit! Blouse is erg leuk!

Laralaurentia zei

Die broek is echt mooi!! 

Jorna zei

Het blousje staat erg mooi! Ik ben ook van de Blueeee Crusssh! Ik verwacht een paar items uit die 'lijn'. ;)

SuzannevanderBijl zei

Keeeileuke blouse! <3 ben gek op stippen!

Priscella zei

Erg mooie outfit ik heb ook zo een blauwe(ja ik hou ook van blauw en dots) blouse lijkt er bijna op alleen heb ik kleinere stipjes en pofmouwtjes die broek is echt heel mooi mag ik vragen waar je die gekocht heb ben al een tijdje naar zoiets op zoek,zag zo een soort broek bij de H&M maar mijn maat was er helaas niet meer

DeSchoenenkast.nl zei

Cute!! 

♥ www.deschoenenkast.nl ♥

DeSchoenenkast.nl zei

Cute!

♥ www.deschoenenkast.nl ♥

Anne vdh zei

Oeh loove je bloesje! Erg leuk! Ik ga binnenkort shoppen, dan ga ik ook zo'n bloesje zoeken. echt superleuk!

Laura zei

Super leuk blousje! :) 

Juudith zei

Leuke outfit! Ik zag het blauwe gestipte blousje nog ergens voorbij komen en toen dacht ik echt nooo net een pyama maar nu je hem aanhebt vind ik hem echt wel leuk!!

Pauline P zei

Ik vind de blouse erg leuk!
Je kunt de schoenen bij een schoenmaker voor een paar euro wat op laten rekken, misschien scheelt dat?
En een tip: misschien moet de fotograaf wat door zijn/haar hurken gaan? Je benen lijken nu erg kort... Van beneden naar boven fotograferen geeft een mooier effect, vind ik persoonlijk.

Bertine zei

Die blouse is super gaaf! leuke outfit! Vind het altijd jammer dat je er niet bij zet waar je het hebt gekocht.. ben ik zo benieuwd naar!

Miriam zei

Wauw! Je hebt echte een pracht figuurtje hier in. Staat je erg goed!

Kelly zei

 Bedankt voor je tip Bertine! Ik zal voortaan er bij zetten waar ik iets gekocht heb!

Kelly zei

Ik zal met mijn schoenen eens langs de schoenmaker gaan. Ik heb nog nooit van het oprekken gehoord, ga er eens naar informeren. Dank je wel voor de tip Pauline, ik zal volgende keer ook een paar foto's op die manier laten maken!

Kelly zei

Ik heb de broek bij de Vero Moda vandaan! Ze hebben regelmatig dit soort broeken in het assortiment en hij zit echt heerlijk! Ik hoop dat je er ook snel eentje kan scoren!

Nicole zei

hele leuke outfit!

Vera zei

Deze outfit staat je heel leuk :)

MissEvie.nl zei

Hele leuk outfit, ik vind stippen erg leuk als accent :-)

BeautyblogLaura. zei

Leuke outfit ^^ x

Mariel zei

Leuke outfit!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights