zondag 8 april 2012

postheadericon The Falsies Flared Mascara By Maybelline

Het prachtige volume en de mooie lengte van de nepwimpers die zouden wij allemaal wel willen toch? Ik zou in ieder geval wel wat vollere, mooiere en langere wimpers willen hebben. The Falsies van Maybelline beloven het nepwimper-effect te vergroten. Ik denk ook meteen aan al die mascara reclames waar de modellen ellendig lange nepwimpers op hebben en waar je als je erg goed kijkt soms de wimpers nog ziet loshangen. The Falsies Mascara is niet de eerste mascara, die het nepwimper-effect beloven, dus ik ben benieuwd of het deze keer wel waargemaakt wordt. Ik heb het namelijk nog nooit ervaren.

De Falsies mascara heeft echt een wat groter borsteltje, daar moet je persoonlijk wel van houden. Ik vind het op mijn bovenste wimpers vaak wel erg handig, dan heb je erg veel haartjes in één keer en hoef je niet onnodig meerdere lagen op te brengen - wat alleen maar zorgt voor het spinnenpoot effect. Op je onderste wimpers is het even oefenen om er geen smeerboel er van te maken met een groot borsteltje. Ik ben het inmiddels wel gewend.

Ik ben erg verrast door deze mascara. Ik vind dat de mascara echt goed zwart is, mijn wimpers langer maakt en het geeft mijn wimpers vooral veel meer volume. Ik krul mijn wimpers eigenlijk nooit, omdat ik het niet nodig vind en ik vind een wimperkruller echt een ware marteling voor mijn wimpers. De Falsies Flared mascara laat mijn wimpers ook goed krullen. Ik vind dat de mascara mijn haartjes erg goed separeert en ik denk dat dit mijn nieuwe holy grail is op mascara gebied, kortom ik ben erg positief over deze mascara. Maybelline krijgt het toch weer vooral elkaar om the One by One mascara die ik al zo fijn vond, nog even te overtreffen. Ik vind  dat de Falsies Flared namelijk mijn wimpers nog beter separeren. Of ik het nou echt een nepwimper-effect kan noemen, dat vind ik moeilijk te zeggen, maar ik vind de volume en lengte wel echt goed zichtbaar bij deze mascara.

De mascara kost 13.99€ wat ik wel een schappelijk prijsje vind voor een mascara. Ik vind de meeste mascara's van maybelline wel erg prettig!


Wat vinden jullie van deze mascara?

18 comments:

Paola zei

Ziet er erg goed uit! Zeker een overweging tot kopen waard!

Lotte zei

Ziet er erg mooi uit!

Liesbeth zei

Mijn zus is ook helemaal fan van deze mascara. Bij haar heeft hij dan ook zo'n dramatisch effect. Maar voor mij doet hij jammer genoeg niet veel vrees ik.

Charile zei

Ziet er goed uit!

Chantal zei

Ik vind 'm op zich wel oké maar ik ken betere mascara's..

Miranda zei

ziet er erg goed uit :D

Esmay zei

Ziet er best goed uit! Ik vind Maybelline mascara's over het algemeen wel fijn!

MooiBlog zei

Leuke review! Ik heb 'm in de voorraadkast liggen, maar ben nu al blij met m'n aankoop;)

LottedeJ zei

Dat ziet er goed uit! Ik vind het effect heel mooi.

Pippi zei

De foto's maken een hoop duidelijk! Fijne review die heel veel mensen over de streep gaat halen:)

Smiling Beauties zei

Ziet er goed uit!

Josephine zei

Ziet er goed uit, vooral omdat je wimpers goed zwart zijn!

Miriam zei

Ik heb altijd de One by One en bevalt mij erg goed. Deze is ook goed! Mooie eyelook hoor, netjes!

Evelien zei

Oeh mooi effect! Zeker een goede als ik dat zo lees!

ScrappyJenD zei

Hoi Kelly,
Net als jij ben ik reuze nieuwsgierig naar het resultaat!Wie wil nu niet zulke wimpers???Laten we het zeker weten uit proberen en dan nog eens bloggen hoe en wat!Fijne tweede Paadag, Jen.

Kelly zei

Hoi Jen! Inderdaad iedereen wilt de perfecte lange wimpers vol volume! Gelukkig worden er steeds meer mascara's op de markt gebracht die dit effect kunnen geven aan je wimpers. Jij ook een hele fijne tweede paasdag toegewenst!

Gerrianne zei

Ziet er heel goed uit! 

Juudith zei

Hij ziet er goed uit!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights