zaterdag 14 april 2012

postheadericon China Glaze - Pink Chiffon NOTD

Pink Chiffon is een combinatie van een rood - roze crèmelak. Ik vind hem persoonlijk wat meer naar het rood neigen, maar het lakje heet toch echt Pink Chiffon. Pink Chiffon is een lakje wat ik al meer dan een jaar in mijn bezit heb en ook regelmatig gebruik voor op mijn teennagels. Ik vind hem denk ik ook net even iets leuker voor op mijn teennagels.


China Glaze is het merk waar ik de meeste lakken van heb, dus je kan wel nagaan dat ik erg tevreden ben over dit merk. Ik raad dit merk iedereen zeker aan, want er zijn talloze leuke kleuren te koop en er blijven continu vernieuwende collectie uitkomen. China Glaze lakken zijn te koop op E-Bay of bijvoorbeeld bij Enchantra. Het is vaak goedkoper om de lakken vanuit buitenland te kopen, want met de verzendkosten van het buitenland kom je vaak nog onder het bedrag uit wat je in Nederland kwijt zou zijn aan een lakje + de hoge verzendkosten van de pakketpost.

Pink Chiffon dekt in twee lagen en ik heb dit lakje ongeveer vier dagen op mijn nagels gehad. Toen begon het lakje gelijk wel erg te chippen.

14 comments:

Paola zei

Ik vind het een erg mooi kleurtje!

Chantal zei

Inderdaad een heel mooi kleurtje!

Esmay zei

Tof kleurtje. Beetje framboos achtig, want heel roze vind ik 'm nou ook niet!

Charile zei

mooie kleur!

MissEvie.nl zei

Wauw echt een prachtig kleurtje!

★ Eev ★ zei

Mooie roze kleur :)

Lotte zei

Erg mooi kleurtje!

Nicole zei

hele mooie kleur :)

Vera zei

prachtig kleurtje :)

Simone zei

Mooi lakje!

Pippi zei

Ik ben te lui om naar boven te lopen- is dat een lakje uit die stoffencollectie? Dan heb ik 'm:) Inderdaad is het Chiffon lakje dat ik bezit heel geschikt voor op je teennagels- lekker opvallend.

Danice zei

Wat een mooie kleur

Kelly zei

Het is inderdaad het lakje uit de stoffencollectie! Prachtige collectie trouwens, wil er nog wel een paar!

Juudith zei

oee mooi kleurtje zegg!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights