donderdag 1 maart 2012

postheadericon Zonnebloem nail-art

Ik ben helemaal klaar met het grauwe, natte weer van de afgelopen tijd. Geef mij maar de langere dagen, veel zonlicht. De lente vind ik ideaal, want het moet namelijk ook niet té warm zijn in Nederland. De lente is helaas nog niet echt in aantocht, vandaar dat ik de lente maar zelf in huis haal, door vrolijke nail-arts te maken. Ik vind deze nail-art erg goed gelukt. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, of jullie het met mij eens zijn of juist niet.


Ik werd geïnspireerd door een plaatje van het internet. Ik had deze zonnebloemen al een tijdje in mijn nail-art map opgeslagen. Soms als ik op een zondagmiddag mij verveel en ik wat inspiratie probeer op te doen, gooi ik van alles in dat mapje. Om het vervolgens weer even te vergeten, tot dat ik het mapje ga uitzoeken.

Ik heb als basiskleur de donkerblauwe kleur gebruikt van de Fashion Chick lakjes. Deze lakjes liet ik zien in mijn sneak peak en komen morgen voorbij op mijn site. Ik heb met een dun penseeltje de bloemen er opgetekend met China Glaze - Snow. Vervolgens heb ik de bloemen in gekleurd met Happy go lucky van China Glaze en het afgemaakt met een rhinestone in het midden. Ik vind het een geslaagde combinatie, erg gaat wel even wat werk inzitten. Helaas lukt deze combinatie mij ook niet op mijn rechterhand, dus ik moest het er gelijk weer vanaf halen. Ik vind het erg jammer dat ik niet met links een mooie creatie kan maken en het met rechts wel gewoon lukt. Ik kan mij daar wel eens aan ergeren, want ik wil er ook gewoon mee over straat.

Wat vinden jullie van mijn 'zonnebloemen'?

14 comments:

Paola zei

Wat een lekkere zomerse nail art! Erg fleurig

Nyria zei

Heel erg gaaf gedaan en vooral dat steentje in het midden. Inderdaad heerlijk zomers.
Liefs, xx

Charile zei

leuk gedaan!

Chantal zei

Wat leuk gedaan weer Kelly, lekker zomers! :-D

Angelique zei

Ik vind t geslaagd hoor, heb je er topcoat overheen gedaan( kan dat niet zo goed zien) want dan haal je de kleuren mee omhoog. Word ie lekker shiny van. Heb je al geprobeerd om eerst met je moeilijke hand te beginnen en dan de andere? Wil ook wel eens werken...

Miranda zei

wat een leuke nail-art.

Mariette zei

Lekker vrolijk! Schattig ook dat steentje.

Liefs, Mariette

dewi zei

leuke nail-art! lekker vrolijk! ;D 

Iliveformydreams.com zei

Ziet er leuk uit hoor!

Mariel zei

Leuk! Goed gelukt hoor!

LottedeJ zei

Wat is het goed gelukt! Heel leuk voor in de zomer, dit.

Pippi zei

Mooi! Ik ga maar eens beginnen met 1 vinger van mijn linkerhand:)

Vera zei

Ik hou van zonnebloemen :) Ziet er leuk uit!

Kelly zei

 Ik heb wel al eens geprobeerd om te beginnen met mijn andere hand. Ik moet gewoon blijven oefenen denk ik. Ik heb nu geen topcoat gebruikt, omdat ik het er meteen weer heb afgehaald. Zal de volgende keer er ook wat topcoat overheen doen. Je hebt gelijk dan worden de kleuren mooier er komen ze ook beter uit. Dank je wel voor je goede tips Angelique.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights