zaterdag 10 maart 2012

postheadericon Review False Lash Effect Fusion Volume and Length by Max Factor


Ik ben altijd opzoek naar een goede mascara. Ik gebruik meestal een paar maanden achter elkaar dezelfde mascara en dan ga ik vaak weer opzoek naar een andere mascara. Ik vind het erg leuk om nieuwe producten uit te testen en mijn holy grail op mascara gebied ben ik dan ook nog niet tegengekomen. Ik betwijfel het of ik die ooit zal tegenkomen, want ik blijft toch altijd opzoek naar die prachtige volle wimpers. Over de False lash effect van Max Factor had ik veel goede dingen gelezen en ik ben hem gaan testen. Ik ben benieuwd of ik ook het false lash effect krijg van deze mascara. Ik heb deze mascara daarom ruim een maand voor jullie getest.

De False lash effect fusion mascara moet zorgen voor veel volume en ook nog eens lengte. De mascara bevat een grote borstel. Ik vind dat vaak in eerste instantie even wennen, vooral voor mijn onderste wimpers.

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik vind dat de mascara mijn wimpers goed separeert, volume aanbrengt, maar van de lengte zie ik niet heel erg veel terug. Toch ondanks dat ik niet terug zie dat de mascara voor extra lengte zorgt, vind ik het een hele fijne mascara, die fijn aanbrengt. De grote borstel is alleen de eerste paar keer wennen, het voelt nu niet eens meer vreemd aan. 

Er hangt alleen een prijskaartje aan deze mascara, namelijk 17,99€. Mocht je deze mascara graag willen testen, dan is morgen de kans om mascara's aan te schaffen bij de Etos. Alle mascara's zijn namelijk tweede gratis bij Etos. Ik heb er ook een tip overgeschreven een paar dagen geleden, die kun je hier lezen.

Wat is je favoriete mascara op dit moment?

14 comments:

Paola zei

Ziet er heel mooi uit! Ik heb op dit moment geen favoriete mascara! 

Eve zei

Inderdaad een prettige mascara, ik gebruik hem ook graag!

Anoniem zei

FalsieS van mabeline is mijn favoriet !

Charile zei

Ziet er goed uit :)

Miranda zei

Ziet er goed uit:D

Danielle30 zei

Heb hem liggen, maar ga eerst wat andere opmaken voor ik deze opendraai! Anders kan ik die andere weggooien ^.^ Fijne review, krijg meteen zin om hem te testen!

★ Eeeevv ★ zei

Ik ga vanmiddag is kijken in de winkel! Ben wel benieuwd... :)


X
Evelienfashionmadebymyself.blogspot.com

Daphne zei

Ziet er goed uit!

BellaChique zei

Ik heb de gewone false lash effect, en die is ook heel erg fijn! Zowiezo brengt het merk geweldig goede mascaras uit!

LottedeJ zei

Ik vind de gewone False Lash Effect nog altijd het fijnst werken, maar dit ziet er ook goed uit!

Juudith zei

Ziet er goed uit!!

Pippi zei

De beste ever is Chanel Inimitable, maar daar heb ik niet altijd geld voor. Dus gebruik is van alles van Catrice of Essence:)

Tatjana zei

Dit is echt mijn favoriete mascara!!! <3

Anouk zei

Ik heb net hetzelfde als jou. Ik ben ook nog steeds op zoek naar "the perfect one". In het begin is elke nieuwe mascara die je gebruikt heel goed, maar na een tijdje wil je toch meer & beter.
Deze mascara staat wel heel mooi, net niet té. :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights