donderdag 29 maart 2012

postheadericon Oranje blazer

Oranje begin ik steeds meer te waarderen. Ik vond eerst oranje echt een vreselijke kleur. Ik had een paar jaar geleden één shirtje in de kleur oranje. Deze deed ik met heel veel moeite aan wanneer Nederland speelde met een EK/WK of met Koninginnedag.  De laatste jaren komt er steeds wat meer oranje in mijn kledingkast. Ik ben gek op oranje en stiekem eigenlijk ook op blazers/jasjes. 

De gekleurde blazers nemen het straatbeeld over deze lente. Ik zie blazers in alle kleuren opduiken in alle kledingwinkels/online shops. Ik ben sowieso gek op blazers, al jaren draag ik blazers met heel veel liefde. Ik ben erg blij dat ik nu wat gekleurde exemplaren aan mijn kast kan toevoegen. Ik denk namelijk niet dat dit de laatste gekleurde blazer is, die ik aan mijn stash zal toevoegen. Laat het mijn vriend maar niet horen, want die vind ik dat ik er al genoeg heb. "Je koopt alleen maar blazers", is iets wat ik erg vaak hoor, als ik op het internet aan het kijken ben, of als we gaan shoppen.

 Wat vinden jullie van de kleur oranje? Vind je de gekleurde blazer-trend leuk?

24 comments:

MySuperSweetLife zei

Mooie outfit, je blazer heeft een leuk kleurtje. Lekker zomers!

Liefs

Paola zei

Wat een mooie kleur! Helaas kan ik oranje niet hebben.. 

Charile zei

super leuk! Hij staat je goed :)

Fashionisaparty zei

ik vind oranje erg leuk!

Chantal zei

Hele leuke outfit, oranje staat je goed! Ik heb zelf eigenlijk helemaal geen oranje-kleurige kleding, maar het staat wel lekker fris en vrolijk!

Angelique zei

Ik vind oranje een hele leuke kleur maar niet de felle oranje. Vind t blazerjasje erg leuk bij jou staan.
Ik heb een leuke blazer gezien in t turqoise en groen met van die elleboogstukken erop. Ben nog aan t twijfelen of ik ze zal kopen.

Miranda zei

wat een mooie blazer:D

Roos zei

Staat je echt leuk!

Maaike zei

Haha ik had het zelfde met oranje, maar ga het nu ook langzaamaan waarderen.
Het staat je goed! Zijn de ballerina's van de H&M?

Mariette zei

Staat je heel goed!

Liefs, Mariette

Miriam zei

Staat goed bij je blonde haar! goede keus :-)

Marijke zei

Leuke zomerse outfit!

Josephine zei

Geweldige blazer!

MaudM zei

Zelf heb ik oranje ook heel lang vreselijk gevonden. Maar sinds ik het heb ontdekt als 'lipkleur' begin ik het in kleding ook leuker te vinden. De blazer vind ik heel mooi, staat lekker vrolijk :)

Kelly zei

 De ballerina's zijn inderdaad van H&M! :D Grappig dat je een kleur opeens wel kan waarderen hè :D

Helco zei

Ik kan het alleen maar eens zijn met de anderen: Oranje staat je echt super! Scoor maar meer oranje: ik vind t echt iets voor jou! Wat een leuk model blazer ook!!
Ik vind blazers altijd zo vrolijk staan bij meiden, zie t echt veel tegenwoordig in de stad in 020! Dus ik ben wel blij met de trend! #Eyecandy ^_~

Eve zei

Echt oranje staat mij niet zo goed, maar bij jou vind ik het heel mooi kleuren. Mooi topje heb je er ook onder!

Steffie zei

aa staat je super leuk! als ik zelf met zo1n kleurtje in mijn handen sta denk ik altijd... die trek ik toch alleen maar aan met wk/ek koninginnendag... laat maar... Maar ik vind het een zeer geslaagde outfit! 

Juudith zei

Ik vind hem super leuk!! Blazer zijn lekker makkelijk!! Nu ht nog wat frisser zijn zijn ze echt ideaal!! en die kleurtjes alleen maar leuk!!

Pippi zei

Blazers zijn geweldig- ik heb er dan ook een stuk of tien. Wel allemaal in veilig doch saai zwart- maar ik vind oranje ook erg mooi.

Kelly zei

Oh die blazer lijkt mij ook erg leuk, turquoise vind ik erg tof. Ik vind zelf de elleboogstukken vaak niet mooi bij mij zitten, omdat ik lange armen heb. Dan zitten ze gewoon niet goed bij mijn elleboog, maar er boven of beneden.

Esmay zei

Mooie blazer! Leuk topje eronder ook :) 

★ Eeeevv ★ zei

Leuk! :D

Kelly zei

Ahh wat een lieve reactie! Ik merk dat ik ook steeds naar het oranje toeloop in de rekken, dus er komt vast nog wel iets oranjes bij in mijn kast. Dank je wel voor je reactie en super om je hier weer te zien Helco!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights