dinsdag 13 maart 2012

postheadericon (OOTD) Intens gelukkig, de zonnebril mag weer uit de kast!

De eerste mooie 'lente-dag' is een feit. Lente dag tussen haakjes, omdat het officieel nog geen lente is. De temperaturen passen alleen wel perfect bij het lente weer. Het was zondag echt heerlijk zonnig weer en als je even stil stond, was het ook nog goed te doen zonder jas. De dag dat ik weer voor het eerst een van mijn zonnebrillen uit de kast mag trekken, daar word ik ook zo intens gelukkig van. Ik word erg vrolijk van de zon, maar mijn ogen kunnen er niet goed tegen. Ik krijg snel hoofdpijn als ik geen zonnebril draag, dus mijn zonnebril is een grote liefde van mij in de zomer.

 Je merkt nog wel dat het echt voorjaar is, want het koelt ook onwijs snel weer af. Daarom moet je wel opletten dat je niet te bloot gekleed gaat, maar gewoon nog wel een vest/jas mee neemt. Voor open schoenen vind ik het ook nog even te koud, maar mijn uggs waren gewoon nog goed te doen. Wanneer de temperatuur nog iets oploopt, dan gaan mijn uggs de kasten weer in en is het tijd voor slippers, sandaaltjes en ballerina's. Ik kan niet wachten!

Ik had deze jurk expres uitgezocht, want mijn vriend was mee met hem kopen en  vind hem echt áfschuwelijk. Ik had al tegen hem gezegd toen ik zaterdag met mijn spullen aankwam voor het weekend dat ik mijn mooie jurk mee had, mijn vriend niet wetend dat ik met mijn mooie jurk deze bedoelde. Zelf vind ik hem persoonlijk wel erg tof. Ik vind het a-lijn model en het printje erg tof. De jurk zit als gegoten en is heerlijk voor met dit 'tussen-de-seizoenen-in-weer'.

Wat vinden jullie van deze outfit? Hebben jullie ook zo genoten van de 'eerste lente-dag'?

24 comments:

MySuperSweetLife zei

Leuke outfit! Heerlijk die zon!

Liefs

Beachgirls1802 zei

Mooie outfit!
xoxo

Charile zei

Leuke outfit!

★ Eeeevv ★ zei

Mooie outfit! Zelf heb ik ook genoten van het mooie weer <3

fashionmadebymyself.blogspot.com/

Esmay zei

Leuke outfit! :D Yey voor zonnebrillenweer!

Sandra v zei

Wat een onwijs leuke jurk!! Staat je prachtig!

Rozemarijnkieboom zei

Leuk jurkje!

Bianca zei

Ik vind dat de jurk je heel goed staat! Ik vind het alleen zo jammer dat je dan je uggs eronder draagt, dat verpest het mooie jurkje vind ik. En ik had er een gewone panty onder gedaan. Maar je jas en sjaal staan er wel weer heel mooi bij! :) 

beautyvictims zei

Heerlijk, dat weer! Leuke zonnebril ook :)

Gatton zei

Ik heb die jurk ook, alleen in het felroze. ;) Mijn mannelijke huisgenoot vindt hem ook vreselijk, gewoon omdat er geen vorm in zit, denk ik. Ik houd wel van de seventies look. :)

Chantal zei

Dat jurkje staat je echt superleuk! Ik zou er alleen zwarte schoenen bij dragen, dat staat denk ik wat beter qua kleur :-)

Bertine zei

Super leuk jurkje!! Love it!! Met pumps zou ie nog gaver zijn denk ik! nog ff wachten op nog mooier weer dus!

Angelique zei

Ik vind t een leuke outfit. Alleen idd de Uggs vervangen voor zwarte laarzen en of pumps. Je straalt Kelly!

Kelly zei

Ik had het idee toen ik zwarte laarzen aan had, dat ik het even té zwart vond. Ook in combinatie met het zwarte printje wat er in het jurkje zit, maar ook door de zwarte legging die ik draag. Misschien dat ik het als het wat warmer weer word, met zwart hakken of ballerina's kan dragen. Leuk dat je ook met tips komt wat ik misschien anders had combineren!

Kelly zei

Dank je wel voor je tips Bianca! Ik vind een panty persoonlijk nog even iets te koud. Met mijn uggs daar vind ik dat je helemaal gelijk in heb. Ik hoop dat het snel wat mooier weer word dat ik hem kan dragen met ballerina's/hakken!

Kelly zei

Mijn vriend vind het ook een 'vormloos gewaad'. Grappig dat mannen daar toch heel anders tegen opkijken. Ik vind juist het a-lijn model leuk! Die felroze heb ik ook gezien, die vind ik ook erg tof!

Kelly zei

Dank je wel voor het lieve compliment Angelique! Ik zal volgende keer inderdaad het jurkje proberen te combineren met zwarte hakken, of misschien wel als het net wat mooier weer is met ballerina's/sandaaltjes?

Pippi zei

Een hele leuke jurk! 

Josephine zei

Superleuk jurkje!

Nicole zei

hele leuke jurk!

Mariette zei

Je ziet er leuk uit alleen die UGGs vind ik er vreselijk onder, sorry ;).
Ballerina's of pumps waren beter geweest.

Liefs, Mariette

Nyria zei

Ik vind het jurkje ook heel leuk. Eindelijk de zonnebril.
Liefs, xxx

Juudith zei

Erg leuk jurkje! Ik ben zo blij dat het mooie weer er weer aan komt!!

Anouk zei

Ik vind je outfit zo mooi! Ook mooi gedaan in combinatie met de zwarte panty (of legging?) & Uggjes. haha, wat zei je vriendje toen hij je mooie jurkje zag? Heeft hij er vrede mee gesloten? :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights