vrijdag 23 maart 2012

postheadericon Catrice feMALE lakjes

Wat zegt Catrice?Ultiem langhoudend, ultieme dekking en ultieme kleur met een nieuw soft touch gevoel - Soft Touch Ultimate Nail Lacquer by CATRICE. Dankzij de innovatieve techniek voelen de nagels zacht aan. De nagellakkleuren in deze Limited Edition variëren van vrouwelijk, warm abrikoos en nude tot mannelijk blauw en zilvergrijs. Deze rijke kleuren zorgen voor geweldige contrasten en geven je make-up stijl een spectaculair resultaat. Het nieuwe, extra brede kwastje zorgt voor een nog professionelere applicatie met slechts één streek. 
De lakjes van de feMALE collectie van Catrice, stonden na het zien van de persberichten al op mijn wishlist.  De soft finish en de innovatieve techniek die Catrice beloofd daar was ik meteen al erg benieuwd naar. Bovendien vind ik alle kleurtjes van een collectie is leuk. Ik koop eigenlijk bijna nooit alle lakjes van een collectie, omdat ik er vaak kleuren tussen vind zitten die niets voor mijn zijn. Ik vind deze lakken echt prachtig en ik vind de lakken zeker een aanrader.


 A Womans World - Nude - Who Are Blue - So Suit!
A Woman's World is een prachtige koraallak, die als enige niet helemaal mat lijkt op te drogen. Er blijft een glans over a Woman's World zitten. Ik ben zelf gek op dit soort kleurtjes en ik heb er genoeg in mijn stash zitten. Misschien wel erg veel, maar ik blijf dit soort kleurtjes kopen.
Nude vind ik het minst leuke lakje uit de collectie. Ik vind hem niet zo speciaal, ondanks de finish. Ik ben zelf ook wat meer van de gekleurde lakken.
Who Are Blue, een prachtig blauw/paars kleurtje en mijn favoriet uit de collectie. Ik kan geen genoeg krijgen van dit mooie lakje en ik denk dat dit kleurtje erg vaak te zien zal zijn op mijn nagels de komende weken.
So Suit is een mooie, grijze kleur met een prachtige matte finish. Ik heb weinig grijze lakken in mijn stash zitten, dus ik vind dit zeker een hele aanwinst in mijn stash.

Pluspunten:
De soft finish vind ik erg speciaal van deze lakken
De lakjes dekken goed in twee lagen
De budgetprijs van  2.49€
Leuke lente kleurtjes

Minpunten:
De lakken zijn tijdelijk verkrijgbaar

Wat vinden jullie van de feMALE lakjes? Hebben jullie wat van deze lakken gescoord, of misschien wel op je wishlist staan?

19 comments:

MySuperSweetLife zei

Alle kleuren zijn erg mooi!

Liefs

Paola zei

Ik heb zelf de lila en de grijze gekocht! Ik vind de lakjes erg mooi!

Mariette zei

Wauw... Wat gaaf dat ze mat opdrogen!

Liefs, Mariette

Kelly zei

 Echt een leuk effect hè! Ik vind dat erg bijzonder!

Pippi zei

Mooi he. Ik heb deze lakjes ook alweer een tijdje in huis en ik ben ook dol op Who Is Blue. De kleuren zijn misschien niet wereldschokkend, maar de finish is zo fraai!

Esmay zei

Die oranje en die blauwe vind ik wel leuk!

Roos zei

Mooie kleuren alleen de soft finish is niet mijn ding, staat me niet op een of andere manier.

Juudith zei

Ik vind de blauwe het leukst! heb ze zelf laten liggen in de winkel.. Vond ze niet tof genoeg.. Eigenlijk..

Bertine(aboutfashion) zei

Wist niet dat ze mat waren, gaaf!!

Amy zei

Who Are Blue vind ik echt erg mooi!

Nicole zei

de blauw/paarse vind ik het mooist, die heb ik zelf ook gekocht :)
de matte finish is niet helemaal mijn smaak..

Lotte zei

Mooie lakjes!

Teri zei

Heel mooie lakjes, heb ze ook :)

Fashionisaparty zei

ze vallen mij een beetje tegen, maar de eerste vind ik nog het mooiste!

Kelly zei

 Doe je er toch gewoon een glazende topcoat overheen! ;)

Kelly zei

 Ik vind de kleuren inderdaad ook niet echt vernieuwend, maar die finish vind ik prachtig!

Danice zei

Wow 1 <3 A woman's world en so suit

★ Eeeevv ★ zei

Who are blue <3

Amy zei

Who Are Blue vind ik echt erg mooi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights