zondag 4 maart 2012

postheadericon Blue Mid-season outfit

Het is de laatste tijd erg zacht weer buiten. De warme, dikke truien kunnen weer even de kast in. Het is de laatste tijd echt heerlijk buiten. Ik zit soms echt te stoeien wat ik aan moet. Je winterjas is soms net iets te warm, maar een dunne zomerjas is ook weer wat te koud. Vandaar dat ik een winterjas aan heb, maar niet de dikste die ik in mijn kast heb hangen. Ik draag nog wel lekker mijn warme Uggs, heerlijk voor een dagje shoppen. Mijn vriend en ik kwamen net namelijk terug van een gezellig middagje shoppen. Eindelijk heb ik wat nieuwe lakken van Catrice en Essence kunnen scoren, aangezien deze in mijn eigen woonplaats nog steeds niet te vinden zijn.


Stiekem nog een foto toen ik weg liep van de straat, ik vind hem eigenlijk wel grappig!

Dit is een broek van vijf jaar geleden. Ik had deze kleur broek gezien in een campagne op het internet en toen bedacht ik mij dat ik ook nog zoiets in mijn kast heb liggen. Ik ben qua gewicht nog precies hetzelfde als een paar jaar geleden dus de broek paste mij nog perfect. De pijpen zijn aan de onderkant alleen wat wijder, maar ik draag vaak toch laarzen, waardoor ik mij er toch niet zo aan kan storen. Ik draag namelijk toch liever een skinny jeans, dat vind ik eigenlijk lekkerder zitten.

Wat dragen jullie als het van dat zachte weer is?

11 comments:

Paola zei

Leuke outfit!

Chantal zei

Staat je erg leuk! Ik vind het nu ook lastig wat je aan moet trekken qua jas enzo, laat het maar snel warm genoeg zijn dat we zonder jas naar buiten kunnen! ;-)

Carola zei

Leuk die broek! Ik vind het zo'n mooie kleur.

Charile zei

Leuke outfit! Ik heb gister precies die kleur gepast in de winkel, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan.

Nyria zei

Ik vind de kleur van de broek goed bij je passen. Leuke tas trouwens.
Liefs, xxx

Retro-elke zei

Super toffe tas heb je! 

Rieke zei

Leuke broek! De kleur staat je goed (:

Vera zei

Leuke outfit! Zo'n soort kleur broek heb ik ook :)

LottedeJ zei

Oeh, leuk! Love the blue pants. Staat je heel goed!

Mariette zei

Leuk die broek!
Ik draag tja, gewoon waar ik zin in heb eigenlijk.

Liefs, Mariette

Juudith zei

Leeuk dat blauwe kleurtjee!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights