vrijdag 10 februari 2012

postheadericon Mijn favorieten blushes van dit moment (februari '12)

Blushes is één van de beautyproducten waar ik echt niet zonder kan. Ik ben soms erg bleekjes en ik vind een paar gezonde appelwangen toch wat leuker staan, dan een bleek gezichtje. Ik heb in een paar jaar tijd alweer wat leuke items verzamelt en dit is mijn top vijf van dit moment. Toevallig nu ik ze zo allemaal op een rijtje zie, zijn dit allemaal aankopen van 2011.

My Paradise Cheek Powder uit de MAC Surf, baby! collectie van 2011. Deze prachtige peachy blush, met helaas een overspray bloem er over heen. Ik ben gek op peachy kleuren en helemaal wanneer deze producten ook nog eens een gouden shimmer bevatten. Als de overspray er af is dan zal ik hem zeker nog gebruiken. Ik denk dat ik hem dan gewoon combineer met een gouden highlighter.
Mijn Cargo Blush in Rome. Deze blush lijkt heel erg op de Rose Gold, maar ik vind Rome nog net even iets mooier qua shimmer die er in zit.
De beroemde Rose Quartz van de Semi Precious collectie van MAC. Vanaf het begin wilde ik deze al graag hebben, deze blush werd meteen een hele hype. Hij is echt prachtig als subtiele blush of als een highlighter is hij ook goed te gebruiken.
De Pressed Amber van MAC hebben jullie al vaker zien langs komen, maar deze natuurlijk ogende blush match perfect bij mijn lichte huid. Ik had nooit verwacht dat een bruin-kleurige blush mij mooi zou staan, maar vanaf het moment dat ik hem swatchte in de MAC-store was ik verkocht.
De mooie suede blush van Sleek, blijft ook een favoriet. Dit is echt de ultieme blush voor een nude look, in combinatie met het palette wat er bij hoort.
MAC Rose Quartz, Cargo Rome, MAC My Paradise
Sleek Suede, MAC Pressed Amber

 Hebben jullie een favoriete blush op dit moment?

12 comments:

Mariette zei

Mooie blushes zeg!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Nee, ik ben niet erg into make-up. Natuurlijk smeer ik iedere dag mijn gezicht vol, maar ik experimenteer bar weinig. Blush? Eh, ik maak gewoon steeds een verpakking op. Nu is dat een heel goedkope roze van Rival de Loop, een Duits merk.

Laura zei

Wauw, dat zijn inderdaad hele mooie blushes! Ik zou ook nog wel eens een blush van Sleek willen proberen. 

Berrie zei

Wauw, ze zien er allemaal echt heel mooi en fijn uit!

xxx

Miranda zei

oh echt prachtige blushes!

Lotte zei

Mooie blushes!

Bellachique zei

Wauw, die cargo blush ziet er idd heel mooi uit!

Paola zei

Mijn favoriete blush van nu is een duo blush van Essence.. 

beautyvictims zei

Ik ben gek op blush, wat een prachtige blushes zijn dit! Momenteel gebruik ik Rose D'oro van Milani erg veel :)

Charile zei

Super mooie blushes! Die van Sleek staat al super lang op mijn wishlist, hij lijkt me echt heel mooi :D

LottedeJ zei

Prachtige blushes! Ik ben een beetje jaloers op je Rose Quartz MSF, haha. 

Evelien zei

Je MAC blushes zijn prachtig, net als die van Sleek! Mijn favo blush is Rose Gold van Sleek ^_^


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights