woensdag 18 januari 2012

postheadericon W.I.C. By Herôme - Rabat

De zonsondergang in de verlaten valleien, oases in de woestijn, het aroma van kruiden en thee, vrouwen in djelleba’s en markten met een regenboog aan gekleurde schoenen en kledingwaren.
 Eén van mijn favorieten lakken van W.I.C. By Herôme is een lak uit de zomercollectie van vorig jaar. Rabat komt uit de collectie Get Inspired by Morocco. Deze collectie is gebasseerd op alle kleuren van de steden van het land Marokko.

Marokko is het land van kleur, warme woestijnen, uitgestrekte stranden, Arabische cultuur en Oosterse schoonheid. W.I.C. laat zich deze zomer inspireren door dit land en heeft haar zes nieuwe zomerkleuren vernoemd naar kleurrijke Marokkaanse steden. Een hommage aan Marokko - Get inspired!


 De beschrijving van de kleur Rabat:
Rabat is de hoofdstad van Marokko en staat ook bekend als de stad van de tuinen. Deze elegante stad biedt een mix biedt van geschiedenis en moderne cultuur. De elegantie van de stad is te zien aan de brede boulevards, luxe winkels en vooral de hoeveelheid bloemenvelden en tuinen. Rabat staat voor kleurrijk en verdient de elegante W.I.C. kleur paars. Gebruik deze knalkleur bij bloemenprints in jurken, rokjes en tops en de zomer kan beginnen!
De licht paarse kleur van Rabat vind ik echt prachtig. Ik ben gek op paarse lakken, voornamelijk donker paars,  dus deze lila pastel kleur is wel een aanwinst op mijn stash geweest vorige zomer. Ik heb deze lak erg vaak gedragen. Door het weer, het is af en toe net lente buiten, grijp ik steeds vaker naar leuke lente kleuren.
De lakken van W.I.C. kosten €7.50 en zijn te koop bij onder andere Douglas, Etos, Kruidvat. Niet iedere drogist heeft de W.I.C. lakken in het assortiment, maar de verkooppunten staan op deze site. De W.I.C. lakken zijn ook online te krijgen.

Zijn jullie bekend met de kleuren en de lakken van W.I.C.?

17 comments:

Mariete Wijnstra zei

Echt een hele mooie kleur!! Ik heb zelf 1 lakje van Herôme.

Liefs, Mariette

Charile zei

mooie kleur!

Paola zei

Mooi kleurtje! Ik heb zelf 2 lakken van W.I.C. Een paarse en een blauwe crackle

Chantal zei

Wat een mooi lakje! Ik vind de WIC lakjes altijd erg fijn!

Pippi zei

Vorig jaar heb ik de hele Marokko collectie gekocht en ik heb er verder nog een stuk op vijf. Ben erg erg tevreden over.

Vintagirie zei

Wat een gave kleur!

Amanda zei

Een erg mooie kleur, bijzonder!

Beautynailsfun zei

Mooie kleur is dat he! Ik heb em ook, love it! :)

Leilainwonderland zei

Mooie kleur!
x Leila in Wonderland

Maaike zei

Ik hou niet echt van paars/lila, maar dit vind ik wel een heel mooi lakje :)

Nicole zei

hele mooie kleur!
heb zelf nog nooit een W.I.C. lakje geprobeert. vind ze vaak toch wat te duur, wat eigenlijk heel stom is want opi is duurder en dat koop ik wel (af en toe)

Miranda zei

wat een mooi kleur!:D 

Beachgirls1802 zei

Ik vind het echt een hele mooie kleur.

Nyria zei

Wat een leuk en zacht kleurtje.
Liefs, xxx

Lisa zei

Mooi lakje :) 

Juudith zei

Oeee moooi kleurtje!

Nailsandmorebeauty zei

Oeeh deze heb ik vorige week gekocht voor 5 euro bij de kruidvat! :)

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights